AtakanAGA > PvP Plugin Paketi V1

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan AtakanAGA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 11.345
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@AtakanAGA kardeşim UniqueMOTD error
Skript error
HolographicDisplays error
Multiverse-Core reload atım da erro veriyor
GroupManager ayarlarsan sıktı olmaz bunlar hatalı düzelt kardeşim deneyerek at son sürüm at ki sıktı yaşama ama bunlar error
UniqueMOTD kardeşim bu hiç çalışmadı niye aceba ama sıktı yaratı o
bide kardeşim spigot mu mu bunlar degilmi bidakine spigot atacaksan versiyon da söyle bunda calışır diye 1.7.2 diye fialn o sana baglı

Güzel paket baranarslanmj ye eleştirdiklerim buna da geçerli.
(En azından onun gibi paralı plugin koymamışsın)

@Krumb069 Para pLUGİNS YASAK BURDA KOYSADA KALDIRLIR

İyi Yap Ama Bak Sana Plugin Sölylicem İndir Hiçbi Pluginde Yok Bu Pvp Pluginlerinin İçinde Sadece Sende Olursa İyi Olur: Kill Auro Tespiti Plugini Var İndir Bunuda Kat Herkezden Bi Farkın Olur
Önerdiğin İçin Saol.[DOUBLEPOST=1436853125,1436853077][/DOUBLEPOST]
@AtakanAGA kardeşim UniqueMOTD error
Skript error
HolographicDisplays error
Multiverse-Core reload atım da erro veriyor
GroupManager ayarlarsan sıktı olmaz bunlar hatalı düzelt kardeşim deneyerek at son sürüm at ki sıktı yaşama ama bunlar error
UniqueMOTD kardeşim bu hiç çalışmadı niye aceba ama sıktı yaratı o
bide kardeşim spigot mu mu bunlar degilmi bidakine spigot atacaksan versiyon da söyle bunda calışır diye 1.7.2 diye fialn o sana baglı
1.7.X değil Server 1.7.2 Yaparsan Hatasız Çalışır..[DOUBLEPOST=1436853213][/DOUBLEPOST]
Güzel paket baranarslanmj ye eleştirdiklerim buna da geçerli.
(En azından onun gibi paralı plugin koymamışsın)
(En azından onun gibi paralı plugin koymamışsın) Böyle Birşey Demişsin Ama Ben Paralı Plugin Koydum.

@AtakanAGA ben zaten bunu 1.7.2 çalıştırdan hatalır var düzelt kardeşim birazdan hatalaını göstercem tek tek error leri gör ozman görüm seni düzelt kardeşi bi paket yapıyorsun oda hata full :mad:
tag filan yok kafadan bi paket yapmısın ama kardeşi olmuyor öyle yaptın tm da deneyerek koy ki sıktı olmasın senin için:cool: iyi forumlar

baranarslan dan alıntı yapmışsın bitane pl yuklemişsin o kadar

Önerdiğin İçin Saol.[DOUBLEPOST=1436853125,1436853077][/DOUBLEPOST]
1.7.X değil Server 1.7.2 Yaparsan Hatasız Çalışır..[DOUBLEPOST=1436853213][/DOUBLEPOST]
(En azından onun gibi paralı plugin koymamışsın) Böyle Birşey Demişsin Ama Ben Paralı Plugin Koydum.
o eklentiyi satın alıp kullananların hakkına giriyorsun al burda ücretsizi var onu sil bunu koy
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

parlı plugins yasak ama burda

ProdigyGadget Bu Paralı eklenti başın belaya gireri @BaranArslanMRJ

Baranın'kinden Editlemek Güzel Ama Çok Plugin Yok Senın Attıgın Ama Gınede Tşk :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl