[ ASYTROST ] [ SADE VE ÖZ ! ]

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan turkeyx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 703

turkeyx

Fırında Isıttığım İlk Taş
Elmaslar
67
Minecraft
turkeyx
LOGO.png

[ Tasarım'daki link,ad,logo geçersizdir sadece şablon çalışması yapılmıştır ]
Selam MCTR, ailesi ben turkeyx DENEME ŞABLON yapımına daha 1 Hafta önce başladım , karşınızda ASYTROST
-
BİR HATAM VARSA LÜTFEN BİLDİRİNİZ
- İletişim Discord : Özgür "turkeyx"#4404
-

logonpgdf.jpg

hoş gözüküyor ancak Spawner sistemi yazan kısımda olan resim çok büyük VIP bölümünün border'ları biraz daha küçültüle bilir ve çok kaba duruyor. Daha canlı renkler seçebilirsin. İlk kısım da şuan da her yerde var farklı şeyler dene :)

hoş gözüküyor ancak Spawner sistemi yazan kısımda olan resim çok büyük VIP bölümünün border'ları biraz daha küçültüle bilir ve çok kaba duruyor. Daha canlı renkler seçebilirsin. İlk kısım da şuan da her yerde var farklı şeyler dene :)
Teşekkür ederim , biraz daha farklı şeyleri deniyeceğim

Merhaba, öncelikle tasarımını oldukça beğendim. Daha doğrusu geçen günlerde paylaştığın tasarımdan biraz daha iyi olmuş ki gelişiyorsun.

Harika bir tasarım renkler harika olmuş ama spawner sistemi filan devam et yazıları çok küçük kalmış onları büyütsen harika başarılar :))

1578929412630.png

?

Harika bir tasarım renkler harika olmuş ama spawner sistemi filan devam et yazıları çok küçük kalmış onları büyütsen harika başarılar :))

Merhaba, öncelikle tasarımını oldukça beğendim. Daha doğrusu geçen günlerde paylaştığın tasarımdan biraz daha iyi olmuş ki gelişiyorsun.
Hepinize, teşekkür ederim O Nokta'da bi deneme yapıyodum ok yapsammı diye karaladım sonra kaldı :D

Sistemler kısmındaki yuvarlak resimleri hizalı yapsan daha güzel olurdu. Ama yeni başlamana göre gayet güzel olmuş eline sağlık.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl