Asus ROG Phone 2 Ultimate Edition - Oyuncuların Gözdesi!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Statius

Katman Kayası
Yasaklandı
Elmaslar
992
Minecraft
DarkSad

Discord:

Statius#2162

1576607313103.png

Asus ROG Phone 2 Ultimate Edition
Oyuncuların Gözdesi Oyuncu Telefonu!
Merhaba Minecraft Türkiye okurları, bugün sizlere Asus ROG Phone 2 ile aynı anda tanıtılan ve piyasaları dağıtan Asus ROG Phone 2 Ultimate Edition hakkında konuşacağız. Bildiğiniz gibi dönem, oyuncuların ve oyuncular için ekipmanların dönemi. Bunu bilen telefon ve oyun şirketleri, oyuncular için akıllı telefon üretmeye başladı. Birçok şirketin ürettiği oyuncu telefonları, Asus ROG Phone 2 Ultimate Edition ile başka bir boyuta taşınıyor. Gerek tasarımı, gerek özellikleri ile oyuncuları kendine hayran bırakan Asus ROG Phone 2 Ultimate Edition, birçok olumlu yorum aldı. Peki bu oyun canavarı telefon neyin nesi? Özellikleri ve tasarımı hakkında daha detaylı bilgi için konumuza geçelim!

1576609659187.png

Asus ROG Phone 2 Ultimate Edition Özellikleri
Evet gelelim bu mükemmel telefonun mükemmel özelliklerine! Övüp övüp bitiremediğimiz oyuncu telefonu Asus ROG Phone 2 Ultimate Edition, özellikleri ve fiyatıyla gerçekten şaşırtıyor. Şu anda ufak bir derleme yapacağım, daha detaylı bilgi için
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
O zaman özelliklerine yavaş yavaş başlayalım. Mobil oyun düşkünlerine akıcı ve rahat bir oyun sunmak istiyen Asus, ROG Phone 2 modelini tanıttıktan kısa süre sonra bu modeli tanıttı ve şu ana kadar yaptığı en güçlü telefonu yapmayı başardı. O zaman bu telefonun özelliklerine bakalım. Güç olarak Snapdragon 855‘i seçen Asus, 7nm fabrikasyon süreciyle üretilen işlemci 2.96 GHz hızında Kryo 485, 2.42 GHz hızında üç adet Kryo 485 ve 1.78 GHz hızında dört adet Kryo 485 çekirdeğine sahip. Grafik için diğer telefonlarında kullandığı Adreno 640'ı kullandı. 700 MHz hızında çalışan Adreno 640, Snapdragon 855‘ten yüzde 15 daha fazla performansa sahip. 12 GB Ram'e sahip olan Asus ROG Phone 2 Ultimate Edition, UFS 3.0 teknolojisinin yer aldığı 512 GB ya da 1 TB‘lık depolama alanını kullanacak. Birçok telefonda "yetersiz alan" gibi sıkıntıların olduğunu gören Asus, bu sorunları çözmek için böyle bir çözüme gitmiş. 6.59 inç büyüklüğündeki AMOLED ekran, 19.5:9 ve 2340 x 1080 özelliklerine sahip. Sistemleri geçip kamera kısmına geçelim, kamera kısmında oyuncu telefonlarına göre iyi bir performans sağlayan Asus, 48 Megapiksel ana kamera, 13 Megapiksel arka kamera ile geniş açılı kamera kendini gösteriyor.

1576610881182.png

Asus ROG Phone 2 Ultimate Edition'ın Fiyatı
Özelliklerinin yanında fiyatıyla şaşırtan oyuncu telefonu, özelliklerine göre gayet güzel bir fiyat sunuyor. Şu anlık fiyatı tam olarak açıklanmasa bile sızıntılara göre telefonun fiyatı belli oluyor. Birçok ülkede farklılık gösterecek telefon 1.100 dolar yani 6.473 TL ediyor. Türkiye'de satışa sunulup sunulmayacağı belli olmayan telefon, 7.000 TL'yi geçecek bir fiyat ile karşımıza gelecek gibi duruyor. Android 9 Pie işletim sistemine sahip olan telefon 240 gram ağırlığındadır ve ilk olarak ABD'nde satışa sunulacaktır. 1.110 dolar olan fiyatı düşük özellikli telefon için belirtildi fakat yüksek özellikli telefonun bu telefondan pek bir fiyat farkı olacağı düşünülmüyor. Siz ne düşünüyorsunuz?

asusrogphone2edited03_rfbu.jpg

Oyun Canavarı Telefon Beğenildi!
Birçok oyuncunun ilgisini gören telefon, hem oyuncular hem de şirketler tarafından beğenildi. Bazı sayfalarda Dünyanın en iyi oyuncu telefonu olarak adlandırılsa bile bu telefonu vasat olarak değerlendiren birçok kişi bulunuyor. Fiyat, performans açısından beklenenlerin üstünde performans sağlayan telefon, gayet güzel işler çıkarıyor. Asus ROG Phone 2 ile iyi iş çıkaran Asus, üst düzey telefonu Asus ROG Phone 2 Ultimate Edition ile gerçekten bombayı attı. Sizin düşünceleriniz nedir? Telefon nasıl duruyor? Bence gayet hoş telefon, gerek tasarım gerek özellikler açısından gayet mükemmel bir telefon. Oyuncular tarafından beğenilen telefon, herkes tarafından beğenildi.

Vay be Asus bile telefon işine girmiş ha? Ciddi anlamda bu konuyu yazmasaydınız bilmiyordum. Aynı zamanda güzel bir makale olmuş :)

Vay be Asus bile telefon işine girmiş ha? Ciddi anlamda bu konuyu yazmasaydınız bilmiyordum. Aynı zamanda güzel bir makale olmuş :)
Asus yaklaşık 2014 yılından beri telefon üretiyor diye biliyorum. Daha eski de olabilir. Telefonlarını seviyorum bu arada ama Android sistemlerden bıktık artık. Biraz Nokia gibi Windows üzerine geçse bazı firmalar en azından fena olmaz.

Konu için teşekkürler.

Adeta kelimelerin büyüsüne kapıldım, eline sağlık. Telefon ülke sınırlarına giremeyecek gibi duruyor, Google ile aramızı düzeltmemiz lazım yoksa teknolojiden uzak kalacağız.

Adeta kelimelerin büyüsüne kapıldım, eline sağlık. Telefon ülke sınırlarına giremeyecek gibi duruyor, Google ile aramızı düzeltmemiz lazım yoksa teknolojiden uzak kalacağız.
Asus yaklaşık 2014 yılından beri telefon üretiyor diye biliyorum. Daha eski de olabilir. Telefonlarını seviyorum bu arada ama Android sistemlerden bıktık artık. Biraz Nokia gibi Windows üzerine geçse bazı firmalar en azından fena olmaz.

Konu için teşekkürler.
Değerli yorumlarınız için teşekkürler, Asus 2013 yılından beri bu piyasada fakat oyuncu telefonları işine 1 yıl önce başladı.

Bence oyun telefonu için bu kadar para vermek çok saçma. Bunun yerine bilgisayar almak daha mantıklı, hem daha çok oyun var hem de çok daha fazla topluluğu var. Fiyat olarak incelersek bu telefon parasına bir Unlost Eco alabilmek mümkün.
Benim seçimim bilgisayar yönünde.

Bence oyun telefonu için bu kadar para vermek çok saçma. Bunun yerine bilgisayar almak daha mantıklı, hem daha çok oyun var hem de çok daha fazla topluluğu var. Fiyat olarak incelersek bu telefon parasına bir Unlost Eco alabilmek mümkün.
Benim seçimim bilgisayar yönünde.
Herkesin seçimlerine saygı duymak gerek fakat telefon yurt dışı fiyatına göre iyi hatta ucuz, ülkemizdeki vergiler ve kur farkları ile baya yüksek bir fiyat oluyor.

Herkesin seçimlerine saygı duymak gerek fakat telefon yurt dışı fiyatına göre iyi hatta ucuz, ülkemizdeki vergiler ve kur farkları ile baya yüksek bir fiyat oluyor.
Bu da ülkemizin bir eksisi. :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl