ImKami#9999
heves eki değil bu bi hastalık işii :)o kadar para vermene gerek yok, normal 5tl lik ledleride led şerit bağlantı soketine takabiliyorsun.
tek fark örn soldan sağa geçiş olmuyor renkler. tüm şerit aynı anda renk değişiyor.
200-300 tl bir led e verilmez hele ki 60cm led e
reis bak alınacak listemde aldıklarıma bak alacaklarıma bako kadar para vermene gerek yok, normal 5tl lik ledleride led şerit bağlantı soketine takabiliyorsun.
tek fark örn soldan sağa geçiş olmuyor renkler. tüm şerit aynı anda renk değişiyor.
200-300 tl bir led e verilmez hele ki 60cm led e
ImKami#9999
buldum :) reis ben ne dicemüst sağda oluyor genelde ama anakarttan anakarta değişiyor, bende MSI var, onda sağ üstte bazılarında sağ ortada olabiliyor vs.
portların hepsinin yanında ne olduğu yazar. senin aradığın 4 pinli ufak birşey, bulman zordur dolayısıyla.
ImKami#9999
led çoğaltıcılar var 2-3 tl.. fazla paran var sanırım ?buldum :) reis ben ne dicem
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Coolermaster masterbox lite 5 kasa var
bu ürünün içerisinden ekstra bi bağlamak için kablo çıkıyormudur 2x ledin dışında
çıkıyor kutunun içinden kablosu ne gerek var çoğaltıcıya :)led çoğaltıcılar var 2-3 tl.. fazla paran var sanırım ?
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!