Asus 5050 Led strip kurulumu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kimsesiz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 805
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kimsesiz

"Hiç" Olmak "Herkes" olmaktan daha onurlu!
Elmaslar
80
Asus ROG Programlanabilir Aura Sync RGB 5050 60cm LED Şerit almayı düşünüyorum. Nasıldır kullanan tavsiye eden varmı?
Birde nereye takılıyor arkadaşlar :D merak konusu oldu bende anakartta nereye takıcam anakart markam
ASUS TUF B450 PLUS GAMING

o kadar para vermene gerek yok, normal 5tl lik ledleride led şerit bağlantı soketine takabiliyorsun.
tek fark örn soldan sağa geçiş olmuyor renkler. tüm şerit aynı anda renk değişiyor.

200-300 tl bir led e verilmez hele ki 60cm led e

o kadar para vermene gerek yok, normal 5tl lik ledleride led şerit bağlantı soketine takabiliyorsun.
tek fark örn soldan sağa geçiş olmuyor renkler. tüm şerit aynı anda renk değişiyor.

heves eki değil bu bi hastalık işii :)

reis bak alınacak listemde aldıklarıma bak alacaklarıma bak
Samsung 250GB 970 EVO PLUS NVMe M.2 SSD (Okuma Hızı 3500MB / Yazma Hızı 2300MB +
GSKILL 16GB (2x8GB) TRIDENT Z DDR4 3600Mhz CL19 1.35V +

ASUS ROG Pugio Aura Sync RGB 7200 DPI Optik Gaming Mouse +

Asus ROG Programlanabilir Aura Sync RGB 5050 60cm LED Şerit
Asus ROG Spotlight
ASUS ROG AURA TERMINAL +

Ya beyler bunu nereye takacam yerini bulamadım anakartta bilen arkadaşlar yazsın lütfen

Dahili Giriş/Çıkış Portları
1 x USB 3.0 bağlantıları ek olarak 2 USB 3.0 portları destekler (19-pin)
2 x USB 2.0 bağlantıları ek olarak 4 USB 2.0 portları destekler
6 x SATA 6Gb/s bağlantısı(ları)
1 x CPU Fan bağlantısı(ları) (1 x 4 -pin)
1 x Aura RGB Şerit Başlığı (Budur değilmi led bağlantı yeri anakart üzerinde bulamadım yahu)
3 x Kasa Fan bağlantısı(ları) (3 x 4 -pin)
1 x S/PDIF çıkış başlığı(ları)
1 x 24-pin EATX Güç bağlantısı(ları)
1 x 8-pin ATX 12V Güç bağlantısı(ları)
1 x M.2 Soket 3 with M key, type 2242/2260/2280/22110 storage devices support (SATA & PCIE 3.0 x 4 mode)
1 x Ön pane ses bağlantısı(ları) (AAFP)
1 x Sistem panel(leri)
1 x AIO_PUMP konektörü (1 x 4 -pin)
1 x Clear CMOS anahtarı(ları)
1 x COM port girişi

üst sağda oluyor genelde ama anakarttan anakarta değişiyor, bende MSI var, onda sağ üstte bazılarında sağ ortada olabiliyor vs.
portların hepsinin yanında ne olduğu yazar. senin aradığın 4 pinli ufak birşey, bulman zordur dolayısıyla.

üst sağda oluyor genelde ama anakarttan anakarta değişiyor, bende MSI var, onda sağ üstte bazılarında sağ ortada olabiliyor vs.
portların hepsinin yanında ne olduğu yazar. senin aradığın 4 pinli ufak birşey, bulman zordur dolayısıyla.
buldum :) reis ben ne dicem
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Coolermaster masterbox lite 5 kasa var
bu ürünün içerisinden ekstra bi bağlamak için kablo çıkıyormudur 2x ledin dışında

led çoğaltıcılar var 2-3 tl.. fazla paran var sanırım ?
çıkıyor kutunun içinden kablosu ne gerek var çoğaltıcıya :)
şunuda not olarak ekleyeyim kaliteden hiçbir zaman ödün vermeyeceksin :))
Bütün ekipmanlarım rog artık 0 sıkıntı 0 problem bi lede 200 lira verilirmi demeyin kalite akıyor!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl