bekobeyy35
Birisi mi Spawnlandı?
- Elmaslar
- 1
- Minecraft
- Z3phyrr1
Discord:
_.z3phyrr
Merhaba değerli MC-TR üyeleri ve oyuncu dostlarımız!
**Skyblock** ve **Gens Tycoon** modlarıyla oyuncularına kaliteli, uzun soluklu ve kozmik bir macera sunan **AstrayosMC** olarak yönetim kadromuzu genişletiyoruz.
Sıradan bir sunucu değil, **kurumsal bir yönetim hiyerarşisine** sahip, ne yaptığını bilen ve oyuncusuna değer veren bir yapıyız. Eğer siz de bu kozmik yolculukta "Yönetim" koltuğunda yer almak, adaletiniz ve bilginizle sunucuya yön vermek istiyorsanız, başvurularınızı bekliyoruz.
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Şu an için aşağıdaki departmanlarda **aktif alım** yapılmaktadır.
Başvurular hem **Skyblock** hem de **Gens Tycoon** sunucularımız için geçerlidir.
*İlgili oyun modunun tüm sorumluluğunu üstlenecek, ekibi koordine edecek ve doğrudan Üst Yönetime rapor verecek liderler.*
(Skyblock & Gens Tycoon için ayrı ayrı)
*Oyun içi düzeni sağlayacak, hile ve bug takibi yapacak, adalet terazisi şaşmayan yetkililer.*
(Moderatör & Asistan)
*Oyuncularla birebir ilgilenecek, soruları yanıtlayacak ve sunucunun gülen yüzü olacak arkadaşlar.*
(Usta Rehber, Rehber, Deneme Rehber)
AstrayosMC ekibine katılmak için aradığımız temel özellikler şunlardır:
Başvurularımız profesyonellik gereği **sadece web sitemiz üzerinden** alınmaktadır.
Forum üzerinden veya Discord DM yoluyla yapılan başvurular **dikkate alınmayacaktır.**
Aşağıdaki bağlantıya tıklayarak formu doldurabilirsiniz.
Başvurusu olumlu görülen adaylara Discord üzerinden dönüş yapılacaktır.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için
şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için
şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
*Kozmik evrende yerinizi almaya hazır mısınız?*
**AstrayosMC Yönetim Kurulu**