7/2026 play.asteryus.com ASTERYUS | GELİŞMİŞ BOXPVP DENEYİMİ | 1.16.5-1.20.1 ✨

Bayatbiskuvi

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
8
Minecraft
Bayatbiskuvi

Discord:

bayatbiskuvi

Minecraft Sunucu Adresi
play.asteryus.com
Sunucu Sürümü
1.16.5-1.21.1
Sunucu Slotu
2025
Sunucu Türü
BoxMining
Zorluk Seviyesi
orta-zor
Sunucu IP Adresi: play.asteryus.com
Sürüm Desteği: 1.16.5+
Sunucu Türü: BoxPvP, Events, Economy
Zorluk Seviyesi: Orta - Zor
1.webp
2.webp
3.webp
4.webp
6.webp
7.webp
8.webp

ASTERYUS BOXPVP SUNUCUSUNA HOŞ GELDİNİZ!​

Kendini aksiyonun tam ortasında bulacağın, heyecan dolu bir PvP deneyimine hazır mısın? Asteryus, sıradan BoxPvP sunucularından farklı olarak, her oyuncuya eşsiz bir mücadele sunuyor. Savaş, kazan ve efsane ol!

✨ EŞSİZ SİSTEMLER VE AKSİYON​

Özel Rütbe Sistemi: Başarılarınla yükselebileceğin benzersiz bir rütbe sistemi seni bekliyor. Her rütbe, daha fazla avantaj ve prestij sağlar.

Efsanevi Setler: PvP'de fark yaratmak için özel yeteneklere sahip setler kullan. Efsanevi zırhlar ve silahlarla rakiplerine meydan oku!

Özel Eklentiler: ItemsAdder ile birbirinden farklı eşyalar ve yeteneklerle PvP'yi bir üst seviyeye taşı.

Adil Oyun Garantisi: Gelişmiş hile koruma sistemimiz sayesinde herkes eşit şartlarda mücadele eder. %100 dürüst oyun, %100 eğlence!

✨ ZAFERİNİ KANITLA​

PvP Arenaları: Rakiplerine meydan oku, stratejini belirle ve en iyisi olduğunu kanıtla! Her galibiyet, seni liderlik tablosunda zirveye taşır.

Haftalık Turnuvalar: Sadece en iyiler hayatta kalır. Büyük ödüller ve ünvanlar seni bekliyor!

✨ GÜNLÜK ÖDÜLLER VE ETKİNLİKLER​

Her gün giriş yaparak özel ödüller kazan. Etkinliklere katılarak hem eğlen hem de nadir ödüllerin sahibi ol!

✨ BİR TOPLULUKTAN DAHA FAZLASI​

Asteryus, sadece bir sunucu değil, aynı zamanda dostlukların kurulduğu sıcak bir topluluktur. Yeni başlayanlara destek olurken, deneyimli oyuncular için zorlu meydan okumalar sunar.
Resmi Web Sitemiz:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Sorularını sor, topluluğumuzla tanış ve en güncel duyuruları kaçırma!

✨ ŞİMDİ KATIL VE EFSANEYE ADIM AT!​

Asteryus, eğlence ve rekabetin buluşma noktası. Kendini göster, zaferin tadını çıkar ve adını efsaneler arasına yazdır!

IP Adresi: play.asteryus.com
Giriş Sürümü: 1.16.5-1.20.1

Asteryus'ta zafer seni bekliyor! ✨

Son düzenleme:
Sunucuda pek bir gelişmişlik göremedim, eşsiz sistemler diye tanıttığınız özellikler de her sunucuda fix bulunan şeyler, başarılar.

Tanıtım ile sunucunun pek bir alakası yok, bu durum sunucuya girildiğinde hemen fark ediliyor. Sanırım ikinci sezona geçilmiş, bu nedenle görsellerin güncellenmesi daha verimli olabilir. Ayrıca konu tasarımı eklenerek tanıtım konusu çok daha güzel hale getirilebilir.

Sunucunuzda kasa açma animasyonu oldukça güzel, ancak biraz zaman kaybı yaratıyor. Onun dışında her şey oldukça hoş görünüyor. Emek verilmiş, üzerinde uğraşılmış bir sunucu görmek gerçekten güzel. Emeğinize sağlık.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl