Bulundu Asterisca » Skyblock Sunucu Yetkili Alım Konusu 》New!《

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan nexi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.635
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nexi

nexi is the best!
Elmaslar
1.185

Discord:

nexi#0001

Merhabalar Mc-TR Üyeleri Sunucumuz yeni olarak açılacak bomba gibi patlayacak bir sunucudur! fakat bu sunucuya (CİDDİ) bir şekilde yetkililer aramaktayız. yetkili olmak isteyenler aşşağıdaki başvuru formunu doldurursa seviniriz.

ŞARTLAR -> Discord Zorunludur!

Başvuru Formu:

Başvuru İçin:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Formu doldurduktan sonra lütfen forumdan "Başvurdum." yazınız.

Sunucuyu alacağımız Tarih: En kısa sürede fakat belli değil.

Son düzenleme:
Merhabalar Mc-TR Üyeleri Sunucumuz yeni olarak açılacak bomba gibi patlayacak bir sunucudur! fakat bu sunucuya (CİDDİ) bir şekilde yetkililer aramaktayız. yetkili olmak isteyenler aşşağıdaki başvuru formunu doldurursa seviniriz.

Başvuru Formu:

Başvuru İçin:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Beni alıyor musunuz :D​
[DOUBLEPOST=1523287338,1523287296][/DOUBLEPOST]

Başvuru Formu:

Başvuru İçin:

Beni alıyor musunuz :D​

Tamam reis. kızma hemen. Bizim sunucu patlayacak demek istediğim güzel bir sunucu olucak onu kasdetmeye çalıştım iyi günler iyi forumlar.
Heh işte böyle ya. Daha düzgün yetkili bulabileceğin bile belirsizken öyle iddialı laflara ne gerek var? Bazı şeyleri belli et sonra iddialı konuş.

Heh işte böyle ya. Daha düzgün yetkili bulabileceğin bile belirsizken öyle iddialı laflara ne gerek var? Bazı şeyleri belli et sonra iddialı konuş.

Sayılı günler çabuk geçer ben sana gösteririm vakit yetmez.. ;)

@Technical Sana Başvuranları deilde senin Başvurdukların Bu İşi Çözmeli. İyi Birini Bulman Dileyile

@Technical Sana Başvuranları deilde senin Başvurdukların Bu İşi Çözmeli. İyi Birini Bulman Dileyile

İnan benim başvuru yaptığım zaman bir sunucuya o sunucunun sahibi o kadar cahil ve emri baki ki görmek istemezsin bu yüzden engelledim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl