AsteriaNW SUNUCUSU GARİPLİKLERİ

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Fire Coder
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 873
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Fire Coder

Zombi Geldi, Beni Yedi
Elmaslar
87
Minecraft
firesniper

Discord:

MehmetT#8316

Cidden şu sorumsuzlukla nasıl sunucu açıyorlar bilmiyorum yada ben ücretsiz yardım ettiğim için çok kazıklanıyorum
Gerçekden anlamıyorum bi kişinin saatleriyle oynamak bu kadarmı kolay rezil bir durum.

ss1.png

Burada arkadaşla ilk defa tanışıyoruz burda alındığımı dile getiriyor sonrasında ise akşam bakım yapacaklarını sölüyor
bende işim var bu akşam gelemem diyorum sonrasında işimi iptal edip geliyorum fakat ne cevap var ne birşey

ss2.jpg

Sonrasında ise 21inde sunucusundan ulaşmaya çalışıyorum whatsappdan arıyıp mesaj yazıyorum cevap yok
dün ise böle cevaplar alıyorum sen plugin çalmaya geldin gibisinden cidden sunucuna yardıma gelmiş birisine böle şeyler söylemek saçma

ss3.png

Sonrasında ise cevap veriyor şahıs beni onun çağırdığını sölüyorum forum linkimi atıyorum sonra arkadaş şimdi hatırladım gibisinden cevaplar veriyor

ss4.png

Sonra tekrardan akşam haber ederim diye beni geçiştiriyor

ss5.jpg

Ve sonuç bu arkadaşlar bi insanın saatleriyle oynamak bu kadar kolay olmamalı bu sorumluluğu alamıyacaksanız sunucu açmayın
veya başkalarıyla oynamayın

Sunucu kurucusu:
@illernex
Sunucu Konusu:

Bu durumlarda kendi musaitliğine göre muamele uygulıcaksın.
Bırak onlar senin peşinden koşsunlar.​

Çok saygıdeğer adalı hemşehrim olarak zaten bildiğin şeyleri tekrar edicem büyük ihtimalle ancak yine de içimden geliyor yazmak. Sorun çözmek bunlarla uğraşmak benim gibi sana da zevk veriyor ve sorunlarla uğraşırken eğleniyor olabilirsin ancak yabancı birisinin sorunlarıyla ne kadar çok uğraşır ve ne kadar çok üstüne gidersen karşı tarafın seni yanlış anlama ihtimali de bir o kadar artıyor. Konuyu neden kara listeye açtığın hakkında en ufak bir fikrim yok ki bu konunun yeri burası değil o yüzden konunu bizzat taşıyorum.

Olaya bir de karşı taraf açısından bakarsak. Her ne kadar yaptığı paket çok kötü daha doğrusu çok basitte olsa onu ortaya çıkarmak için 2 hafta belki 1 ay uğraşmış olabilir. Böyle bir emeğin başkaları tarafından dakikalar içerisinde kopyalanmasını istememiştir. Üslubu ve davranışını değerlendiremem öyle bir hakkım zaten yok ancak bazen objektif olmak ve durumu ona göre değerlendirmek gerekiyor.

Çok saygıdeğer adalı hemşehrim olarak zaten bildiğin şeyleri tekrar edicem büyük ihtimalle ancak yine de içimden geliyor yazmak. Sorun çözmek bunlarla uğraşmak benim gibi sana da zevk veriyor ve sorunlarla uğraşırken eğleniyor olabilirsin ancak yabancı birisinin sorunlarıyla ne kadar çok uğraşır ve ne kadar çok üstüne gidersen karşı tarafın seni yanlış anlama ihtimali de bir o kadar artıyor. Konuyu neden kara listeye açtığın hakkında en ufak bir fikrim yok ki bu konunun yeri burası değil o yüzden konunu bizzat taşıyorum.

Olaya bir de karşı taraf açısından bakarsak. Her ne kadar yaptığı paket çok kötü daha doğrusu çok basitte olsa onu ortaya çıkarmak için 2 hafta belki 1 ay uğraşmış olabilir. Böyle bir emeğin başkaları tarafından dakikalar içerisinde kopyalanmasını istememiştir. Üslubu ve davranışını değerlendiremem öyle bir hakkım zaten yok ancak bazen objektif olmak ve durumu ona göre değerlendirmek gerekiyor.
Konuyu nereye açıcağımı bilemedim uyarın için teşekkürler hemşehrim. gerçekden eğleniyorum sorunları çözerken zaten benide bu arkadaşlar çağırmıştı sunucularına
https://www.mc-tr.com/konu/sunucu-araniyor-pluginer-arayan-sunucular-ucretsiz-yardim.91111/ adlı konumdan. Kendileri çağırdıkları yerden hırsız damgası yemek koydu bana yoksa neden böle bi konu açayım. tekrardan teşekkür ediyorum

Yazışmalara bakılırsa adam sana güvenmemiş yardım etmeni de istememiş niye üsteliyorsun ki? Mesajlarına cevap vermiyorsa tekrar yazmanın bi anlamı yok üstelik konuşma kipine bakılırsa ben de dolandırıcı olduğunu düşünür dalga geçer engellerdim.

Ama eğer seni kendileri çağırdıysa arkadaş gerçekten garipmiş.

Yazışmalara bakılırsa adam sana güvenmemiş yardım etmeni de istememiş niye üsteliyorsun ki? Mesajlarına cevap vermiyorsa tekrar yazmanın bi anlamı yok üstelik konuşma kipine bakılırsa ben de dolandırıcı olduğunu düşünür dalga geçer engellerdim.

Ama eğer seni kendileri çağırdıysa arkadaş gerçekten garipmiş.
Normalde üsteleyen biri değilim kendi çağırması üstelememin sebebi

Bu durumlarda kendi müsaitliğine göre muamele uygulayacaksın.
Bırak onlar senin peşinden koşsunlar.​
Kaan reisin de dediği gibi kazanç elde edemediğin bir işin üstünden çok gitme boş ver onların zaten sana elbet bir gün işleri düşecek.

İlk olarak AsteriaNW yetkilisi olarak diğer yetkili arkadaşım adına özür dilerim. Bu karışıklığın ana sebebi benim o gün akşamı hastalanmış olmam ve bakıma gelemeyecek olmamdı. Sonrasında böyle bir alıma ihtiyaç olmadığını farketmemizin ardından pluginer almaktan vazgeçtik ancak bir kaç sorun ortaya çıktığı için arada size haber vermeyi unuttuk. Tekrardan kusura bakmayın , iyi günler / akşamlar.

İlk olarak AsteriaNW yetkilisi olarak diğer yetkili arkadaşım adına özür dilerim. Bu karışıklığın ana sebebi benim o gün akşamı hastalanmış olmam ve bakıma gelemeyecek olmamdı. Sonrasında böyle bir alıma ihtiyaç olmadığını farketmemizin ardından pluginer almaktan vazgeçtik ancak bir kaç sorun ortaya çıktığı için arada size haber vermeyi unuttuk. Tekrardan kusura bakmayın , iyi günler / akşamlar
Pekala

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl