Bulundu Astelia Network | Eğlenceli OP-Faction Ekip Üyelerini Arıyor!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Stew
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 862
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Stew

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Minecraft
Stew

Discord:

stewtermed

Astelia Network Hakkında;
Astelia Network 2024 kurulumlu firmadır.Müşterilerine ve oyuncularına kaliteli hizmet sunmaları ön plandadır.Astelia Network profesyonel eklentilerin dışında, kaliteli yetkili üyeleriyle oyuncunun eğlenceli bir hizmet almasını hedeflemekte.Asteli Network'un önceliği p2w(parayla en iyisi olma) sistemini reddetmektedir.

Faction sunucumuz için aranılan yetkiler;
1 - Ortak (Skript bilgisi olmalı, maddi destek yapmalı %30 %10 farketmeksizin.) (Gelir bölüşülür.)
2- Yonetici-Admin (.Oyuncularımızın sorunlarla veya önerilerle ilgili taleplerine bakmalı, sunucunun düzeniyle ilgilenmektedir.) (Sunucuda saat başı 2.00TL ödemesi vardır)
3 - Moderator (Oyuncularla daha yakından ilgilenen yetkilidir, Rehber'in 1 üst sorumlusudur.Aktifliği önemlidir!) (Gönüllü alımdır.)
4 - Rehber (Sohbette gerekli düzeni sağlamalıdır.Aktifliği önemlidir.!) (Gönüllü alımdır.)
5- Tasarımcı (Profesyonel tasarımlar yapmalıdır. Yaptığı tasarıma göre ödeme alır.=
NOT:Sunucuya verdiği kaliteli hizmetten sorumlu tutularak ödeme yapılacaktır!

Kişisel Discord Adresim: stewtermed

Astelia Network

Son düzenleme:
35Kuruş 1TL Oldu diyelim;
Günde 24 saat sunucudasın diyelim; 24 TL
24x7=168 TL
Aya vurduğumuz zaman 672TL ediyor.

Bu zaman ve paranın yarısına yapılabilecek şeyler;
Günde 10 saat olmak üzere işte çalışmak için harcarsanız 17k aylık kazancınız olur.

Kendinizi geliştirmek için
- 600TL den bir fitness salonuna yazılıp yaza kadar çıtırdan fit bir vücut yapılabilir.
- 400TL den bir Taekwondo/Kickboks/Boks/Karete salonuna yazılıp yakın dövüş eğitimi alınabilir.
- 400TL den faklı farklı olmak üzere yazılım/tasarım veya ingilizce gibi genel gelişim dersleri alınabilir.
- Haftada 1-2 kitap alabilirsiniz. bu da ortalama hafta da 200-300tl tutar.

600+400+400+300= 1700TL

Bir sunucu işine girmek isterseniz

- Ortalama 1000-2000TL den plugin paketi alın.
- 800TL den bir LeaderOS alın.
- Discord sunucusu kurup 2000TL lik bir reklam yapın.
- Keyubudan 1600TL ye 32gb makina al.
- 450TL ye domain al.
- 2000TL ye reklam yap.

2000+800+2000+1600+450+2000=8850TL
Bu sunucudan ek bir kazanç elde edip güzel bir kitle oluşturabilirsiniz.

Toplamda: 10550TL ediyor

6452TL
elinize kalıyor 400tl ye yemek yersiniz.
Kalan para ile 6 defa bir hayat kadını işle beraber olabilirsiniz.(Bunu atlayabilirsiniz.)

2TL
kalıyor bunun ile de bir sakız alabilirsiniz veya konuda geçen sunucunun 50kuruştan 4 saatlik çalışma parasını depremzedelere bağışlayabilirsiniz insanlığa daha yararlı olabilirsiniz.

Konuyu mizah amaçlı açtığınızı varsaymak istiyorum.

Hocam ödeme yönteminiz bir tık garibime gitti.

Son düzenleme:
Bir ara "Günlük bir çeyrek ekmeğe çalıştırıyorum" tarzı şakalar yapıyordu insanlar, hatırlarsınız.

Bu dostumuz ya o şakayı sayısala dökmeye çalıştı ya da ücretsiz çalıştırmıyorum demek için böyle bir şeye başvurdu. Zira ben bunun gerçekten ödeme yapılması olarak düşünülebilecek bir sayı olduğunu düşünmüyorum.

Bir ara "Günlük bir çeyrek ekmeğe çalıştırıyorum" tarzı şakalar yapıyordu insanlar, hatırlarsınız.

Bu dostumuz ya o şakayı sayısala dökmeye çalıştı ya da ücretsiz çalıştırmıyorum demek için böyle bir şeye başvurdu. Zira ben bunun gerçekten ödeme yapılması olarak düşünülebilecek bir sayı olduğunu düşünmüyorum.
Ekmek 10TL hocam. 10TL'nin çeyreği 2,5TL olur hocam

Astelia Network Hakkında;
Astelia Network 2024 kurulumlu firmadır.Müşterilerine ve oyuncularına kaliteli hizmet sunmaları ön plandadır.Astelia Network profesyonel eklentilerin dışında, kaliteli yetkili üyeleriyle oyuncunun eğlenceli bir hizmet almasını hedeflemekte.Asteli Network'un önceliği p2w(parayla en iyisi olma) sistemini reddetmektedir.

Faction sunucumuz için aranılan yetkiler;
1 - Ortak (Skript bilgisi olmalı, maddi destek yapmalı %30 %10 farketmeksizin.) (Gelir bölüşülür.)
2- Yonetici-Admin (Skript bilgisi olmalı.Oyuncularımızın sorunlarla veya önerilerle ilgili taleplerine bakmalı, sunucunun düzeniyle ilgilenmektedir.) (Sunucuda saat başı 1.00TL ödemesi vardır)
3 - Moderator (Oyuncularla daha yakından ilgilenen yetkilidir, Rehber'in 1 üst sorumlusudur.Aktifliği önemlidir!) (Sunucuda saat başı 0.35 TL ödemesi vardır.)
4 - Rehber (Sohbette gerekli düzeni sağlamalıdır.Aktifliği önemlidir.!) (Sunucu saat başı 0.20TL ödemesi vardır.)
5- Tasarımcı (Profesyonel tasarımlar yapmalıdır. Yaptığı tasarıma göre ödeme alır.
NOT:Sunucuya verdiği kaliteli hizmetten sorumlu tutularak ödeme yapılacaktır!

Kişisel Discord Adresim: stewtermed

Astelia Network
Özümseye özümseye biraz yazayım bakam :D

İlk olarak yonetici-admin rütbesinin neden skript bilgisi olacak :) Geliştirici değil bu arkadaş.

İkinci olarak o ücretler ne öyle ya :D Sırf ödeme yapmak için ödeme yapmayın lütfen :) Gidin yüksek ücretler verin demiyoruz ama hani ödemeler genelde aylık ve belirli bir tutarda verilir diye biliyorum. En azından büyük bir sunucu planınız var, P2W olmayan bir sunucu demek arkası sağlam bütçesi sağlam demektir. Buna göre de ücret verilecekse bile düzgün verelim lütfen :)

İsterseniz saatliğine 10 TL den günde 8 saat profosyonel adminlik yapabilirim(!)

Hocam bence yetkililere para vermek yerine geliştirici tutun en azından sunucu için faydalı olur.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl