Diğer sunuculardan farkımızı sunucuya katıldığınızda daha net bir şekilde görebileceksiniz. Forum üzerinde bahsetmediğimiz kendimize özel sistemlerimiz de var. Belli kısımlarını discord adresimizde paylaştık fakat oyuncularımızın sunucu içerisinde görmelerini istiyoruz. Yeni açılan bir sunucu sonuçta. Diğer tüm sunuculardan farkı zamanla daha belli bir şekilde anlaşılacak. Yorumunuz için teşekkür ederiz.Para ödülü iyiymiş ancak diğer sunuculardan pek bir farkınızı göremedim.
Cevabın için teşekkür ediyorum ancak oyuncuların ilgisini çekmek için bunlardan konunuzda ve konu tasarımınızdada bahsetmeniz önem arz etmekte.Diğer sunuculardan farkımızı sunucuya katıldığınızda daha net bir şekilde görebileceksiniz. Forum üzerinde bahsetmediğimiz kendimize özel sistemlerimiz de var. Belli kısımlarını discord adresimizde paylaştık fakat oyuncularımızın sunucu içerisinde görmelerini istiyoruz. Yeni açılan bir sunucu sonuçta. Diğer tüm sunuculardan farkı zamanla daha belli bir şekilde anlaşılacak. Yorumunuz için teşekkür ederiz.
Yorumunuzu değerlendireceğiz. Tasarım hakkında değişiklikler düşünüyorduk. Teşekkür ederiz.Cevabın için teşekkür ediyorum ancak oyuncuların ilgisini çekmek için bunlardan konunuzda ve konu tasarımınızdada bahsetmeniz önem arz etmekte.
Yorumun için teşekkür ederiz. Konu tasarımı güncellemeli arka tarafta yapılıyor. Sunucu kalıcı olduğu için sabit oyuncu sayısını yakalayacağımıza eminiz. Teşekkür ederiz tekrarSkyblock açmanız güzel bir hamle, faction için verdiğiniz reklamı sky için verseydiniz belkide sabit 100 çevrimiçi oyuncuyla devam ederdiniz. Onun dışında Konu tasarımı Metin2 sunucu tanıtımı gibi olmuş, başarılar.