Sol Reklam

Aspendos SkyBlock Açılış 09.06 / 2000TL Çekiliş ve Fazlası için Aramıza Katılın [1.16.5]

benatmaca

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
12
Puanlar
6.270
Yer
İstanbul
Minecraft
NugeTR

Discord:

Benatmaca#0034

aspendosskyblockforum-min.jpg

2023-05-30_04.21.32.png

2023-05-30_04.23.47.png

2023-05-30_04.24.19.png

2023-05-30_04.27.17.png

2023-05-30_04.30.58.png

Son düzenleme:
Para ödülü iyiymiş ancak diğer sunuculardan pek bir farkınızı göremedim.

Para ödülü iyiymiş ancak diğer sunuculardan pek bir farkınızı göremedim.
Diğer sunuculardan farkımızı sunucuya katıldığınızda daha net bir şekilde görebileceksiniz. Forum üzerinde bahsetmediğimiz kendimize özel sistemlerimiz de var. Belli kısımlarını discord adresimizde paylaştık fakat oyuncularımızın sunucu içerisinde görmelerini istiyoruz. Yeni açılan bir sunucu sonuçta. Diğer tüm sunuculardan farkı zamanla daha belli bir şekilde anlaşılacak. Yorumunuz için teşekkür ederiz.

Diğer sunuculardan farkımızı sunucuya katıldığınızda daha net bir şekilde görebileceksiniz. Forum üzerinde bahsetmediğimiz kendimize özel sistemlerimiz de var. Belli kısımlarını discord adresimizde paylaştık fakat oyuncularımızın sunucu içerisinde görmelerini istiyoruz. Yeni açılan bir sunucu sonuçta. Diğer tüm sunuculardan farkı zamanla daha belli bir şekilde anlaşılacak. Yorumunuz için teşekkür ederiz.
Cevabın için teşekkür ediyorum ancak oyuncuların ilgisini çekmek için bunlardan konunuzda ve konu tasarımınızdada bahsetmeniz önem arz etmekte.

Cevabın için teşekkür ediyorum ancak oyuncuların ilgisini çekmek için bunlardan konunuzda ve konu tasarımınızdada bahsetmeniz önem arz etmekte.
Yorumunuzu değerlendireceğiz. Tasarım hakkında değişiklikler düşünüyorduk. Teşekkür ederiz.

Skyblock açmanız güzel bir hamle, faction için verdiğiniz reklamı sky için verseydiniz belkide sabit 100 çevrimiçi oyuncuyla devam ederdiniz. Onun dışında Konu tasarımı Metin2 sunucu tanıtımı gibi olmuş, başarılar.

Skyblock açmanız güzel bir hamle, faction için verdiğiniz reklamı sky için verseydiniz belkide sabit 100 çevrimiçi oyuncuyla devam ederdiniz. Onun dışında Konu tasarımı Metin2 sunucu tanıtımı gibi olmuş, başarılar.
Yorumun için teşekkür ederiz. Konu tasarımı güncellemeli arka tarafta yapılıyor. Sunucu kalıcı olduğu için sabit oyuncu sayısını yakalayacağımıza eminiz. Teşekkür ederiz tekrar

Reklamı kapatacağıma 5'tir yanlışlıkla konuya geliyorum

Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!
Yukarı