- Elmaslar
- 2.280
- Minecraft
- ILoveMaju09
Discord:
ilovemaju
Önüme 1 tencere koy yine yerim pırasa babaya ayıp etmemYemeğinden iyidir.
ilovemaju
Önüme 1 tencere koy yine yerim pırasa babaya ayıp etmemYemeğinden iyidir.
bosstrap
Ben sevmem ama yemek zorundaysam bol limon suyu atarım.Pırasa. Yemeğini sevmem çiğ pırasa güzel oluyo.
ilovemaju
Limonda her șeye gidiyor mașallahBen sevmem ama yemek zorundaysam bol limon suyu atarım.
bosstrap
Gitmezse ayıp eder :DLimonda her șeye gidiyor mașallah![]()
ilovemaju
Limonlu her șey çok güzel yaGitmezse ayıp eder :D
bosstrap
Ben limonataya tövbeliyim İstanbulda deniz kenarında bi iskeleye gidip limonata içelim dedik ablamla 500 tlyi ödedim o günden beri limonatayı görünce flashbang yiyorumLimonlu her șey çok güzel yabuzz gibi limonata olsada içsek

ilovemaju
2 tane limonataya 500 TLBen limonataya tövbeliyim İstanbulda deniz kenarında bi iskeleye gidip limonata içelim dedik ablamla 500 tlyi ödedim o günden beri limonatayı görünce flashbang yiyorum![]()
bosstrap
Ama dadı bi farklı olur onun ya2 tane limonataya 500 TLMarketten 500 TL 10 șișe alır evde içerdim görende dünyada olmayan bir tat yaratıyor sanar
![]()
ilovemaju
Pastaya oturup limonata içmek mi yoksa limonataya oturup pasta yemek mi tarzında olurAma dadı bi farklı olur onun ya
bosstrap
Ben b seçeneğini seçiyorumPastaya oturup limonata içmek mi yoksa limonataya oturup pasta yemek mi tarzında olur![]()

ilovemaju
Ahhmedim düșmee ahmetimm bidaha dıșarda içmeye tövbelisinBen b seçeneğini seçiyorum![]()
bosstrap
Birde Temmuzun ortası İstanbulun nemli havası yüzünden Gülhane Parkının orda bayılacaktım az daha sıcaktanAhhmedim düșmee ahmetimm bidaha dıșarda içmeye tövbelisinsana denk gelmiș güzelim limonatayı zehir etmișler
ilovemaju
Hem sıcaktan hem 500 TL yanmaktanBirde Temmuzun ortası İstanbulun nemli havası yüzünden Gülhane Parkının orda bayılacaktım az daha sıcaktan
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!