ardaRG525252
Fırında Isıttığım İlk Taş
- Elmaslar
- 10
Cylexus#0001
böyle demek istemiştim amaMerhaba öncelikle askyblock configine girip fancylevelinchat: false olan kısımı true olarak değiştirmen gerekiyor. Chat'te ise ada levelini yansıtmak için {ISLAND_LEVEL} placeholderını kullanabilirsin Ayarladıktan reload atman gerekiyor.
tablo nasıl oluyor biliyırmusunuzben de ondan bahsediyorum, askyblock configinde bahsettiğim yeri değiştirip /asadmin reload komutunu uyguladığında sohbete çıkan ada levelleri formatlanmış olur
Cylexus#0001
discord özel bakarmısın :D size ulaşmaya calışıyorum görmüyorsunuz
Yukarıda olan arkadaşın dediğine ek olarak, "Vault" eklentisini yüklemeyi unutmayın. Eklenti yüklü değilse büyük ihtimal çalışmayacaktır.
PlaceHolderAPI eklentisi yardımıyla oyun içinden /papi ecloud download ASkyBlock komutunu uygulayın ve /papi reload çekin. Ardından scoreboard bölümündeki ada seviyesi kısmını %askyblock_level% şeklinde yazın.
discord özel bakarmısın :D size ulaşmaya calışıyorum görmüyorsunuz
nick im
Merhaba, gün içerisinde birçok mesaj atıyor ki bu yüzden görmemiş olabilirim. Bana tekrardan mesaj atar mısınız?
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!