Çözüldü Askyblock

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ardaRG525252
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 811
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ardaRG525252

Fırında Isıttığım İlk Taş
Elmaslar
10
chat ta ada level li 200m 10k felan nasıl yazdırılıyor tabloda dahil

Merhaba öncelikle askyblock configine girip fancylevelinchat: false olan kısımı true olarak değiştirmen gerekiyor. Chat'te ise ada levelini yansıtmak için {ISLAND_LEVEL} placeholderını kullanabilirsin Ayarladıktan reload atman gerekiyor.

Merhaba öncelikle askyblock configine girip fancylevelinchat: false olan kısımı true olarak değiştirmen gerekiyor. Chat'te ise ada levelini yansıtmak için {ISLAND_LEVEL} placeholderını kullanabilirsin Ayarladıktan reload atman gerekiyor.
böyle demek istemiştim ama

Ekli dosyalar

• 1580404614458.png
    1580404614458.png
    1,2 KB · Görüntüleme: 107
ben de ondan bahsediyorum, askyblock configinde bahsettiğim yeri değiştirip /asadmin reload komutunu uyguladığında sohbete çıkan ada levelleri formatlanmış olur

ben de ondan bahsediyorum, askyblock configinde bahsettiğim yeri değiştirip /asadmin reload komutunu uyguladığında sohbete çıkan ada levelleri formatlanmış olur
tablo nasıl oluyor biliyırmusunuz

PlaceHolderAPI eklentisi yardımıyla oyun içinden /papi ecloud download ASkyBlock komutunu uygulayın ve /papi reload çekin. Ardından scoreboard bölümündeki ada seviyesi kısmını %askyblock_level% şeklinde yazın.

Yukarıda olan arkadaşın dediğine ek olarak, "Vault" eklentisini yüklemeyi unutmayın. Eklenti yüklü değilse büyük ihtimal çalışmayacaktır.

Yukarıda olan arkadaşın dediğine ek olarak, "Vault" eklentisini yüklemeyi unutmayın. Eklenti yüklü değilse büyük ihtimal çalışmayacaktır.
discord özel bakarmısın :D size ulaşmaya calışıyorum görmüyorsunuz

Sorunun çözülüp çözülmediğini bildirir misiniz?

PlaceHolderAPI eklentisi yardımıyla oyun içinden /papi ecloud download ASkyBlock komutunu uygulayın ve /papi reload çekin. Ardından scoreboard bölümündeki ada seviyesi kısmını %askyblock_level% şeklinde yazın.
1580405772626.png
tabloda da böyle yazmasını istiyorum ama olmuyor
böyle oluyor
1580405865568.png

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl