Sorun Neden Kaynaklanıyor ? Askyblock Son Sürüm
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için
şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Yalnız Son Sürüm Jarı Oldugu gibi yukleyıp kurdum dosyasında oynama yapmadım. ayrıca Verdıgı hata yerlerınde aslında [İ] Yazan yerde yok''IRON_INGOT'' Yerine ''İron_İngot'' Yazmışsın Düzenlerken. Daha sonra yine;
- İRON_HORSE_ARMOR I Olacak. Kısaca Düzenlediğin Dosyada Büyük İ Harflerini Büyük I Yapman Lazım
Hocam aynı sorun bende de oldu paneldeki bat klasorunu engilizce yap netten arastirYalnız Son Sürüm Jarı Oldugu gibi yukleyıp kurdum dosyasında oynama yapmadım. ayrıca Verdıgı hata yerlerınde aslında [İ] Yazan yerde yok
Deneyecegım tşklerHocam aynı sorun bende de oldu paneldeki bat klasorunu engilizce yap netten arastir
Sorunu yaptınızmı siz ? Eger Yapabiliyorsan Düzenlenmiş Halini Atabilir misin Bana ?Olmadığına Emin misiniz ?JavaScript:java.lang.IllegalArgumentException: No enum constant org.bukkit.Material.İRON_İNGOT
Siz Bana Güncel Askyblock dosyasını düzenlersenız ben gerisini halledebilim. Zahmet Oluyor ama birgün telafi ederiz kısmetseAskyblock Jar Ve Klasörünü Paylaşırsanız Düzenleyip Verebilirim.
Etérnal#8735
Plugın Ayarlamak için Local Host Kullanıyorum ?Sunucuyu kullandığınız makineyi ingilizce yapmanız lazım
Zaten Son Sürüm KullanıyorumaSkyBlock'u sil bu sürümü yükleDeğerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Hiçbirşeyi elleme sunucuyu başlat bakalım aynı sorun olacakmı.
İngilizceye çevirmeden bu sorun halledilmezmi ?İfranın dediği gibi ingilizce sorunlu bir hata.
İngilizceye çevirmeden bu sorun halledilmezmi ?Sunucuyu kullandığınız makineyi ingilizce yapmanız lazım
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!