Çözüldü aSkyblock

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan DragonLife
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.114
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DragonLife

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
0
Beyler Oncelikle Selamun Aleykum Mc-tr ailesi ben askyblock plugini kullanıyorum ve kendime ait ada yaptım onu shicmatic haline getiricez ve nasıl ada açma menusunde gostericez yardımcı olurmsunuz

Olmadı[DOUBLEPOST=1495193241,1495193206][/DOUBLEPOST]Olmadı

Merhabalar MC-TR Forum Adresimizi Tercih Ettiğiniz İçin Teşekkür Ederim. Konuya Gelelim Elinize //wand Yazarak Tahta Baltayı Alıyoruz Yaptığınız Adayı Tahta Balta İle Seçiyoruz Ardından "//expand vert" Komutunu Yazıyoruz.Sonra "//copy" Yazıyoruz Ardından "//schematic save <isim>" Komutunu Girelim. (Eğer Bu schematic Ana Ada Olacaksa İsmini "island" Yap Ve Direk Schematics Klasörüne At) Eğer Yeni Bir Ada Eklemek İstiyorsanız İstediğiniz İsmi Koyun Fakat Türkçe Karakter Kullanmayın. (ÖRNEK: "adamız" Yerine "adamiz" Olmalıdır). Dosyayı Kaydettik.

"plugins > WorldEdit > schematics" Burdaki Klasörün İçinde İsimlendiğiniz Dosya Bulunmakta Kopyalayıp "plugins > ASkyBlock > schematics" Kısmına Yapıştırın. "plugins > ASkyBlock > config.yml" Girin. En Aşağıda "extrahard:" Dan İtibaren "cost:0" a Kadar Kopyala "cost:0" yazısının en sağına tıkla.Ardından 2 Defa Entere Bas Satırın En Geri Kısmına Git ve Yapıştır. "ICON: BLOCK" OBSIDIAN yazan yeri herhangi bir blok yapın yalnız kod değil yazı olarak yazın. extrahardı schematic ismi ile aynı yapın Orda "filename: harder.schematic" var harderi silin ayni sekilde schematic ismini yazın kaydedin. Oyuna Girin Yeni Ada Açın Ve Bakın. Bir Beğeniyi Esirgemeyelim.

Son düzenleme:
Önemli Değil. Konu Kilit.

Sorun Cozuldu Tesekurler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl