serox
Birisi mi Spawnlandı?
- Elmaslar
- 0
- Minecraft
- ItsJustVale
Corrsy#7006
Hocam aSkyblock'un farklı sürümünü kullanmayı deneyin belki işe yarayabilir..merhabalar, sorunum fotoraftaki chat kısmındaki gibidir serverime aSkyblock plugini kurdun permde verdim adminim fakat hala /is komutları kullanılmıyor herhangi bir script kullanmıyorum perm vermeyi luckperm den yaptım
nadxiwa
merhabalar, sorunum fotoraftaki chat kısmındaki gibidir serverime aSkyblock plugini kurdun permde verdim adminim fakat hala /is komutları kullanılmıyor herhangi bir script kullanmıyorum perm vermeyi luckperm den yaptım
- askyblock.island.*
- askyblock.team.create
- askyblock.team.kick
- askyblock.team.makeleader
- askyblock.team.join
- askyblock.intopten
hocam daha eski bir sürüm indirdim olmadıHocam aSkyblock'un farklı sürümünü kullanmayı deneyin belki işe yarayabilir..
hocam dediklerinizi yaptım şöyle bir sorun verdi ayrıca güncel sürümü kullanıyordum öylede olmadıMerhaba, kendi sunucumda u Permissions ları kullanıyorum ve herhangibi bir sorun olmuyor bunları dene eğer olmasa Plugini güncele.Kod:- askyblock.island.* - askyblock.team.create - askyblock.team.kick - askyblock.team.makeleader - askyblock.team.join - askyblock.intopten
Corrsy#7006
Eklentiyi kısıtlayan bir eklenti olabilir. Eklentilerinizi gözden geçiriniz.. Eğer bulamassanız eklentilerin ekran görüntüsünü atarsanız birşey söyleyebilirim..hocam daha eski bir sürüm indirdim olmadı
bPermissions ve Super censor u kaldırdım hocam bu fotoraftaki eklentilerdenEklentiyi kısıtlayan bir eklenti olabilir. Eklentilerinizi gözden geçiriniz.. Eğer bulamassanız eklentilerin ekran görüntüsünü atarsanız birşey söyleyebilirim..
Corrsy#7006
tşk ederim hocam sorun çözüldü fakat normal bir oyuncu komut kullanırken sıkıntı çıkmaz dimiEklentilerde herhangi bir sorun göremedim.. LuckPerms'den skyblock ile ilgili tüm permissions'ları kaldırıp sadece defaults'a ekleyip deneyin. Belki işe yarayabilir..
Corrsy#7006
Hayır hocam. Eğer yararlı olduysa en iyi cevap olarak seçerseniz sevinirim ?tşk ederim hocam sorun çözüldü fakat normal bir oyuncu komut kullanırken sıkıntı çıkmaz dimi
en iyi cevap hocam xd konu kilitHayır hocam. Eğer yararlı olduysa en iyi cevap olarak seçerseniz sevinirim ?
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!