Çözüldü aSkyblock yetki sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

serox

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Minecraft
ItsJustVale
merhabalar, sorunum fotoraftaki chat kısmındaki gibidir serverime aSkyblock plugini kurdun permde verdim adminim fakat hala /is komutları kullanılmıyor herhangi bir script kullanmıyorum perm vermeyi luckperm den yaptım

Ekli dosyalar

• sorun.PNG
    sorun.PNG
    141,5 KB · Görüntüleme: 57
  • askyblock.island.*
  • askyblock.team.create
  • askyblock.team.kick
  • askyblock.team.makeleader
  • askyblock.team.join
  • askyblock.intopten
Yetkilerini verir misin?

şuanda pcde değilim fakat gösterdiğiniz herşeyi açtığımı hatırlıyorum

merhabalar, sorunum fotoraftaki chat kısmındaki gibidir serverime aSkyblock plugini kurdun permde verdim adminim fakat hala /is komutları kullanılmıyor herhangi bir script kullanmıyorum perm vermeyi luckperm den yaptım
Hocam aSkyblock'un farklı sürümünü kullanmayı deneyin belki işe yarayabilir..

Kod:
- askyblock.island.*
- askyblock.team.create
- askyblock.team.kick
- askyblock.team.makeleader
- askyblock.team.join
- askyblock.intopten
Merhaba, kendi sunucumda u Permissions ları kullanıyorum ve herhangibi bir sorun olmuyor bunları dene eğer olmasa Plugini güncele.

Kod:
- askyblock.island.*
- askyblock.team.create
- askyblock.team.kick
- askyblock.team.makeleader
- askyblock.team.join
- askyblock.intopten
Merhaba, kendi sunucumda u Permissions ları kullanıyorum ve herhangibi bir sorun olmuyor bunları dene eğer olmasa Plugini güncele.
hocam dediklerinizi yaptım şöyle bir sorun verdi ayrıca güncel sürümü kullanıyordum öylede olmadı

Ekli dosyalar

• sorun 2.PNG
    sorun 2.PNG
    24,5 KB · Görüntüleme: 28
hocam daha eski bir sürüm indirdim olmadı
Eklentiyi kısıtlayan bir eklenti olabilir. Eklentilerinizi gözden geçiriniz.. Eğer bulamassanız eklentilerin ekran görüntüsünü atarsanız birşey söyleyebilirim..

Eklentiyi kısıtlayan bir eklenti olabilir. Eklentilerinizi gözden geçiriniz.. Eğer bulamassanız eklentilerin ekran görüntüsünü atarsanız birşey söyleyebilirim..
bPermissions ve Super censor u kaldırdım hocam bu fotoraftaki eklentilerden

Ekli dosyalar

• sorun 3.PNG
    sorun 3.PNG
    38,2 KB · Görüntüleme: 34
Eklentilerde herhangi bir sorun göremedim.. LuckPerms'den skyblock ile ilgili tüm permissions'ları kaldırıp sadece defaults'a ekleyip deneyin. Belki işe yarayabilir..

Eklenti listenizde çok fazla grup eklentisi var. LuckPerms, PowerRanks, GroupManager, bPermissions.
Sadece bir tanesini kullanıp deneyin.

Eklentilerde herhangi bir sorun göremedim.. LuckPerms'den skyblock ile ilgili tüm permissions'ları kaldırıp sadece defaults'a ekleyip deneyin. Belki işe yarayabilir..
tşk ederim hocam sorun çözüldü fakat normal bir oyuncu komut kullanırken sıkıntı çıkmaz dimi

tşk ederim hocam sorun çözüldü fakat normal bir oyuncu komut kullanırken sıkıntı çıkmaz dimi
Hayır hocam. Eğer yararlı olduysa en iyi cevap olarak seçerseniz sevinirim ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl