Çözüldü ASKYBLOCK VE ESENTIALSCHAT YARDIM LUTFEN!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan maymunbeyn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.023
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

maymunbeyn

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
0
BEYLER ILK ASKYBLOCK ILE BASLAYALIM, ASKYBLOCK PLSINDE SORUN VAR. /CHALLENGES YAZDIGIMIZDA MENU KARSIMIZA GELIYOR. AMA GOREVLERE BASTIGIMIZDA HICBIRSEY OLMUYOR BIR YAZI BILE GELMIYOR. HERSEYI DENEDIM OLMUYOR. GEREKEN ESYALAR SIZDE OLSA BILE. YARDIM EDERSENIZ COK MUTLU OLURUM.

ESSENTIALSCHAT ILE ILGILI PROBLEMIM VAR SANIRIM. HERSEY CALISIYOR. FAKAT TABELADA &L KULLANAMIYORUM. NE YAPICAGIMIDA BILEMIYORUM. CHATTE SORUN YOK AMA TABELADA VAR. serverim 1.8.
3A.PNG
asds.PNG

Skyblock adasında kalın yazma kapalıdır , onu açıyorsun ama nereden hatırlamıyorum.
Sende kalın yazma düz yaz ? dostum

Skyblock adasında kalın yazma kapalıdır , onu açıyorsun ama nereden hatırlamıyorum.
bro normal worldde yaziyorum olmuyor. ve rica etsem askyblock sorunundada yardimci olabilirmisin lutfen?[DOUBLEPOST=1522915814,1522915759][/DOUBLEPOST]
bro normal worldde yaziyorum olmuyor. ve rica etsem askyblock sorunundada yardimci olabilirmisin lutfen?

1. sıkıntın basıma bi çok kez geldı.Plugini bozuklugundan kaynaklanıyor.Bu sorunu guncelleme değil komple silip 0 dosya halınden vey sıkıntısız çalısan bir dosyası varsa eklemek.Sadece /c değil ilerleyen zamanda dier askyblock dosyalarınada zara verecektir.Yol yakınken yap.

1. sıkıntın basıma bi çok kez geldı.Plugini bozuklugundan kaynaklanıyor.Bu sorunu guncelleme değil komple silip 0 dosya halınden vey sıkıntısız çalısan bir dosyası varsa eklemek.Sadece /c değil ilerleyen zamanda dier askyblock dosyalarınada zara verecektir.Yol yakınken yap.
tamamen askyblock dosyalarinin hepsinimi? yoksa pluginimi?

pluginde dosyada hocam . ya sıfırdan yap ındır surumune uygun yada varsa saglam bi askyblock onu yukle cok bas agrıtıyor

pluginde dosyada hocam . ya sıfırdan yap ındır surumune uygun yada varsa saglam bi askyblock onu yukle cok bas agrıtıyor
4-5 kere degistirdim olmuyor cildirtici bir durum. skypeden eklersen sevinirim ferantia321

hm.
spigot kulanıyorsanız elımde 1.8 uyumlu var verebilirim.[DOUBLEPOST=1522918832,1522918656][/DOUBLEPOST]
hm.
spigot kulanıyorsanız elımde 1.8 uyumlu var verebilirim.
[DOUBLEPOST=1522918870][/DOUBLEPOST]buyrun hocam.

Ekli dosyalar

Essentials plugin dosyasındaki config belgesini aç 297. satır civarlarında #-color olacak # bu işareti sildinmi

Essentials ile alakali değil diye biliyorum ben ama,
askyblock versiyonuyla ilgisi var bilginiz olsun uygun versiyonu indirin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl