online mod kapalı fakat yinede böyleSunucuda online mode açık mı o yüzden oluyor olabilir mi orda yazan sayılar ve harfler birinin UUID'si sanırım
is top la açılmıyor denedim evet configle oynamıştım nerden düzeltebilirim bir menudeki balta fln yerine oyuncuların kafaları geliyordu galiba nasıl ama?İs top ile actırabılırsın chestcommands da sanırım configi değiştirmisiniz direk uuid geliyor
Minezoid#4994
is top la açılmıyor denedim evet configle oynamıştım nerden düzeltebilirim bir menudeki balta fln yerine oyuncuların kafaları geliyordu galiba nasıl ama?
peki nasıl düzelticemsunucundaki kişinin essentials bilgileri silindiğinden öyle yazıyor authme bilgileri felan
sence eski sürümümü kullanmalıyım yeni mi ?O kafalar eski sürümde geliyordu yeni sürümde değiştirildi
Minezoid#4994
sence eski sürümümü kullanmalıyım yeni mi ?
teşekkür ederim pkei bu top 10 u chest commands da nasıl açacağım?Sürüm güncellendikce hata varsa hatalar kapanır sorun varsa sorunlar giderilir son sürümü kullanmanı tavsiye ederim
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!