Çözüldü ASkyBlock Sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Eyüp Atas 123

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
0
Beyler ASkyBlock Plugininde Adadan Asagiya Düsünce Spawnda Dogamiyorum Nasil Ayarlayabilirim ?

Nasıl yani bir video veya fotoğraf ata bilirmisin

Nasıl yani bir video veya fotoğraf ata bilirmisin
Bakin Bir Oyuncu Adasinda Oynuyor Diyelim Asagiya Düstügünde Ölüyor Ve SOnra O Boşlukta Kaliyor Ölüp Ölüp Duruyor O Dünyanin Spawnini Kendi Adama Ayarladim Fakat Nasil Ana Spawna Ayarlayabilirim ?

Bu Kodu Plugins/Skript/scriptsin içine at daha sonra oyunda spawna git ve /dusunceburadandevamet yaz işine Yaradıysa boş geçme beğen.
Kod:
command /dusunceburadandevamet:
    permission: skript.admin
    trigger:
        set {vspawn} to location of player
        message "Dusunce dogulacak yer kaydedildi!"
        stop
on damage:
    if y-coordinate of victim is below 0:
        cancel event
        teleport victim to {vspawn}
        send "&4&lUyarı &8» &7Adadan düştüğün için başlangıç noktasına ışınlandın." to victim
        stop

command /dusunceburadandevamet: permission: skript.admin trigger: set {vspawn} to location of player message "Dusunce dogulacak yer kaydedildi!" stop on damage: if y-coordinate of victim is below 0: cancel event teleport victim to {vspawn} send "&4&lUyarı &8» &7Adadan düştüğün için başlangıç noktasına ışınlandın." to victim stop
Reis Oldu Ama Moblar Felan Düsünce Onlarda Spawnda Et Felan Düsüyor Bunu Düzenleyebilirmisin ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl