Çözüldü ASKYBLOCK SORUNU ACİL

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xKatliyam

Zombi Geldi, Beni Yedi
Elmaslar
37
Minecraft
HzFalen

Discord:

! Falen#0788

Selamlar Arkadaşlar Ben Sunucu Skyblock Sunucusu Kuruyorum, ve askyblock pluginini tercih ettim, ve çoğu sunucuda görüyorum mesela chatte 100.000 level yerine 100k diye yazılıyor bunu nasıl yapabilirim yani sayıların sonunda k yazmasını istiyorum nasıl yaparım yardım gerek

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Bu dosyayı indirip PlaceholderAPI > expansions klasörüne at, papi reload komutu ile eklentiyi yenile

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

%askyblock_level_formatted% placeholderi ile ada seviyesini istediğin gibi yansıtabilirsin

Bu dosyayı indirip PlaceholderAPI > expansions klasörüne at, papi reload komutu ile eklentiyi yenile

%askyblock_level_formatted% placeholderi ile ada seviyesini istediğin gibi yansıtabilirsin
yanlız deniyorum ama olmuyor ? hangi papi yi yüklemem gerek askyblock diyorsan onu yükledim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl