Çözüldü ASkyblock Skylord Olma

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Fix3d
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.612
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Fix3d

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
17
Arkadaşlar merhabalar. ASkyblock pluginini kullanıyorum. Şahsen Skript pluginini çok gereksiz görüyorum. Skylord olma işini skriptsiz yapabilirmiyiz acaba?

Hey, Sana bu konuda yardımcı olucak birisini biliyorum. Konuda beklemede kalın yakın zamanda size
Geri Dönücektir, Eğerki sorununuz çözüldügü zaman söyleyin yetkili kişiler konularınızı kitlesin.
@ByFatih - @SkripTR

Kod:
command /skylordol
        permission: skylord.ol  #Skylord.ol Permi permissionReward'a eklediğin perm ile değiştirebilirsin
        permission message: &6Adanı 1000Lvl Yapıp /c ' deki bütün görevleri tamamla !
        trigger:
                manuadd %player% skylord
        send "&6Başarılı Bir Şekilde &fSkylord &6oldun! %4Tebrikler!" to player
Buyur Kardeşim

Kod:
command /skylordol
        permission: skylord.ol  #Skylord.ol Permi permissionReward'a eklediğin perm ile değiştirebilirsin
        permission message: &6Adanı 1000Lvl Yapıp /c ' deki bütün görevleri tamamla !
        trigger:
                manuadd %player% skylord
        send "&6Başarılı Bir Şekilde &fSkylord &6oldun! %4Tebrikler!" to player
Buyur Kardeşim
yalnız arkadaş plugin sormus skript değilmi bu

Aslında skript dediğinizde bir nevi plugin gibi birşey değilmi. Acaba java dan anlayan arkadaş varsa bunu lag yapmıyacak fazla cpu ram tüketmeyecek şekilde plugine dökse süper olur. Öyle birşey yapmak mümkün müdür?

Aslında skript dediğinizde bir nevi plugin gibi birşey değilmi. Acaba java dan anlayan arkadaş varsa bunu lag yapmıyacak fazla cpu ram tüketmeyecek şekilde plugine dökse süper olur. Öyle birşey yapmak mümkün müdür?
Plugin Yardımcısı Denebilir , Plugine Dönüştürmek için baya uğraşılması lazım şahsen

Plugin Yardımcısı Denebilir , Plugine Dönüştürmek için baya uğraşılması lazım şahsen
Acaba javadan anlayan bir arkadaşınız, tandığınız varsa etiketleybilirmisiniz? Veya o kişi bana ulaşabilirse süper olur. Onla konuşmak isterim hem diğer oyuncular içinde süper olur. Bu arada skript plugini performansı ne kadar etkiler skript başı değişiyordur tahminimce fakat sadece 1 skript ne kadar etki eder? Tahmini konuşmak gerekirse hangi plugin kadar etki eder?

Acaba javadan anlayan bir arkadaşınız, tandığınız varsa etiketleybilirmisiniz? Veya o kişi bana ulaşabilirse süper olur. Onla konuşmak isterim hem diğer oyuncular içinde süper olur. Bu arada skript plugini performansı ne kadar etkiler skript başı değişiyordur tahminimce fakat sadece 1 skript ne kadar etki eder? Tahmini konuşmak gerekirse hangi plugin kadar etki eder?
Tanıdığım yok fakat forumda bu işle uğraşan birçok kişi var , O Konu hakkında kesin bir şey söliyemiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl