Çözüldü AskyBlock schematics sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MuratEfe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.447
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MuratEfe

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
22
Merhaba Değerli Forum Üyeleri :)
Sunucumda kullandığım ada normal klasik askyblock adasıydı fakat oyuncular bunu istemedi bende schematic indirdim ve bunu askyblock içine attım ee peki sonra ne oldu ? tabiiki çalışmadı hatta sorun şu
SCHEMATİC ATMADAN ÖNCE:
2017-12-13_23.24.10.png

SCHEMATİC ATTIKTAN SONRA (İŞARET YOK OLUYOR VE SEÇİLEMİYOR.)
2017-12-13_23.23.53.png

/asadmin reload
yazdıktan sonra seçilemiyor orjinal schematic attığımda seçilebiliyor başka schematiclerde denedim hiçbiri çalışmadı.
iyi forumlar

Peki o alanı seçtinmi ?

Merhabalar MC-TR Forum Adresimizi Tercih Ettiğiniz İçin Teşekkür Ederim. Konuya Gelelim Elinize //wand Yazarak Tahta Baltayı Alıyoruz Yaptığınız Adayı Tahta Balta İle Seçiyoruz Ardından "//expand vert" Komutunu Yazıyoruz.Sonra "//copy" Yazıyoruz Ardından "//schematic save <isim>" Komutunu Girelim. (Eğer Bu schematic Ana Ada Olacaksa İsmini "island" Yap Ve Direk Schematics Klasörüne At) Eğer Yeni Bir Ada Eklemek İstiyorsanız İstediğiniz İsmi Koyun Fakat Türkçe Karakter Kullanmayın. (ÖRNEK: "adamız" Yerine "adamiz" Olmalıdır). Dosyayı Kaydettik.

"plugins > WorldEdit > schematics" Burdaki Klasörün İçinde İsimlendiğiniz Dosya Bulunmakta Kopyalayıp "plugins > ASkyBlock > schematics" Kısmına Yapıştırın. "plugins > ASkyBlock > config.yml" Girin. En Aşağıda "extrahard:" Dan İtibaren "cost:0" a Kadar Kopyala "cost:0" yazısının en sağına tıkla.Ardından 2 Defa Entere Bas Satırın En Geri Kısmına Git ve Yapıştır. "ICON: BLOCK" OBSIDIAN yazan yeri herhangi bir blok yapın yalnız kod değil yazı olarak yazın. extrahardı schematic ismi ile aynı yapın Orda "filename: harder.schematic" var harderi silin ayni sekilde schematic ismini yazın kaydedin. Oyuna Girin Yeni Ada Açın Ve Bakın. Bir Beğeniyi Esirgemeyelim.

configdeki chematic ismini başka birşey yap ve yaptığın ismi senin yaptığın ada schematic i ile aynı yap ve dene

ozel.schematic olarak yaptım isimlerinide değiştirdim olmadı :/

askyblock dosyasını toptan ve worledit dosyasını toptan bi .rar a atıp dosya.tc ye yükle ve virustotal koy ben indirip yapmayı deniyeceğim

askyblock dosyasını toptan ve worledit dosyasını toptan bi .rar a atıp dosya.tc ye yükle ve virustotal koy ben indirip yapmayı deniyeceğim
yalnız schematici internetten buldum world editle yapmadım şimdi world edit ile yapmayı deniyeceğim olmazsa atarım.[DOUBLEPOST=1513257729,1513255623][/DOUBLEPOST]
Merhabalar MC-TR Forum Adresimizi Tercih Ettiğiniz İçin Teşekkür Ederim. Konuya Gelelim Elinize //wand Yazarak Tahta Baltayı Alıyoruz Yaptığınız Adayı Tahta Balta İle Seçiyoruz Ardından "//expand vert" Komutunu Yazıyoruz.Sonra "//copy" Yazıyoruz Ardından "//schematic save <isim>" Komutunu Girelim. (Eğer Bu schematic Ana Ada Olacaksa İsmini "island" Yap Ve Direk Schematics Klasörüne At) Eğer Yeni Bir Ada Eklemek İstiyorsanız İstediğiniz İsmi Koyun Fakat Türkçe Karakter Kullanmayın. (ÖRNEK: "adamız" Yerine "adamiz" Olmalıdır). Dosyayı Kaydettik.

"plugins > WorldEdit > schematics" Burdaki Klasörün İçinde İsimlendiğiniz Dosya Bulunmakta Kopyalayıp "plugins > ASkyBlock > schematics" Kısmına Yapıştırın. "plugins > ASkyBlock > config.yml" Girin. En Aşağıda "extrahard:" Dan İtibaren "cost:0" a Kadar Kopyala "cost:0" yazısının en sağına tıkla.Ardından 2 Defa Entere Bas Satırın En Geri Kısmına Git ve Yapıştır. "ICON: BLOCK" OBSIDIAN yazan yeri herhangi bir blok yapın yalnız kod değil yazı olarak yazın. extrahardı schematic ismi ile aynı yapın Orda "filename: harder.schematic" var harderi silin ayni sekilde schematic ismini yazın kaydedin. Oyuna Girin Yeni Ada Açın Ve Bakın. Bir Beğeniyi Esirgemeyelim.
World Editle yaptım oldu teşekkürler :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl