ASkyBlock Schematic Ve Multiverse Core-2

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ready97
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.122
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ready97

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
merhaba arkadaslar.benim birkactane sorum olucakdi.internette biraz arastirma yapdim ama bulamadim. yardim ederseniz sevinirim
1)askyblockda normal ada varya onun schematicini nerden degistire bilirim
2)askyblock adaya baslarkenki tabele yazi varya onu nasil duzelte biliriz
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

3)Asagidaki resimdeki yaziyi nasil kaldiririm?
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

simdiden tesekkurler

ilk once tabeladaki ingilizce yaziyi türkce yapmak icin askyblock klasöründen locale klasörüne girip onun içindede locale diye not defteri yazisi var onu açıp o ingilizce yaziyi aratip düzelt onuda essentialstan kaldirabilirsin incele var mi öyle bir yer.

Askyblockun Configine Gir.En Alta İn.Orda default.schematic mi ne öyle birşey olcaktır.o schematiği kendine göre editle
[DOUBLEPOST=1499102566,1499102521][/DOUBLEPOST]
Konu Çözüldüyse Yazabilirmisiniz?

Askyblockun Configine Gir.En Alta İn.Orda default.schematic mi ne öyle birşey olcaktır.o schematiği kendine göre editle
[DOUBLEPOST=1499102566,1499102521][/DOUBLEPOST]
Konu Çözüldüyse Yazabilirmisiniz?
Yanlış Biliyorsun Hocam
Adanın Schematic'ini aSkyBlock Pluginin İçinde ki schematics Klasörüne Atın Sonra config.yml'yi Açıp Schematics Kısmından Gerekli Düzenlemeleri Yapabilirsiniz.

ilk once tabeladaki ingilizce yaziyi türkce yapmak icin askyblock klasöründen locale klasörüne girip onun içindede locale diye not defteri yazisi var onu açıp o ingilizce yaziyi aratip düzelt onuda essentialstan kaldirabilirsin incele var mi öyle bir yer.
deidiyiniz locale klasonude sadece bunlar var:
[DOUBLEPOST=1499149881,1499149780][/DOUBLEPOST]
Yanlış Biliyorsun Hocam
Adanın Schematic'ini aSkyBlock Pluginin İçinde ki schematics Klasörüne Atın Sonra config.yml'yi Açıp Schematics Kısmından Gerekli Düzenlemeleri Yapabilirsiniz.
Sagolun deniycem...[DOUBLEPOST=1499149932][/DOUBLEPOST]3. Sounu nasil cozerim peki?

3. Sorunu çözmek için; plugins/Multiverse-Core/config.yml girin ve prefixchat: kısmını bulun. Daha sonra true yazan yeri false yapın ve sunucuya girip /mv reload komutunu girin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl