yavuzkel
Koruma 1, Keskinlik 3
- Elmaslar
- 204
- Minecraft
- Strom_Breaker
Arweneos#3667
DwordGG#2855
mudlusamoi#5646
Komutu girdigimde komut gecerli diyor ama Hiçbir geçerliliği yok mesela saati sabıt tutacagım kodu yazıyorum işlem gecerli diyor ama sabıt kalmıyor yanı adalarda creper patlayınca blok kırılıyor vbGamerule kodları çalışmıyor derken neyi kastediyorsunuz tam olarak anlayamadım?
Komutu girdiğinizde bir işlem yapmıyor mu ? yoksa hata mı veriyor ? ayrıntılı olarak anlatırsanız sevinirim.
mudlusamoi#5646
suan bir arkadaş sagoldun bi pl verdı yukledım tum engeller kalktı ama 1 tanesı sabıt oda zamanın sabit kalması olayı bi o çalışmıyor digerleri tıkırında :DHangi dünyada geçerli olmasını istiyorsanız o dünyada olmanız gerekiyor eğer böyle yapmadıysanız böyle yapın. Ancak bundan kaynaklı bir sorun değil ise konsolda hata veriyor mu kontrol edin. Ek olarak gamerule'un çalışmasını engelleyebilecek eklentileri kontrol edin.
mudlusamoi#5646
Askyblock confinginde böyle bir ayar yok ancak dediğim gibi belki dediğiniz zaman olayını engelleyen bir eklenti veya ayar olabilir. Onu araştırıp bulmanız gerekli. Ayrıca sorun tam olarak çözüldüğünde belirtmeyi unutmayınız. İyi forumlar.suan bir arkadaş sagoldun bi pl verdı yukledım tum engeller kalktı ama 1 tanesı sabıt oda zamanın sabit kalması olayı bi o çalışmıyor digerleri tıkırında :D
askyblock config.yml den bunun la ilgili bir ayar yapılabilirmi ?
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!