Çözüldü ASkyblock reload atınca devre dışı kalıyor.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan alkrnz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 772
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
A

alkrnz

Ziyaretçi
Sunucumda ASkyblock eklentisini kullanıyorum fakat /reload atınca ASkyblock kendini devredışı bırakıyor!
adeta bozuluyor! Console'den stop komutunu giriyorum kapatıyorum, açtığımda ASkyblock kendine geliyor. Fakat reload atınca neden devredışı kalıyor anlamış değilim Konsolumu incelediğimde şunlar ile karşılaştım ASkyblock tüm şematiklerini yüklüyor veeee;

[ASkyBlock] Loading schematic Black Diamonds (harder.schematic) for all players, order 3
[ASkyBlock] Loading offline messages...

Gördüğünüz üzere, ASkyblock kendini kapatıyor bu gelecekte belki bir hata doğurabilir Stop atınca kendine geliyor fakat neden "Reload atınca" kendini devredışı bırakıyor anlamış değilim...?

Yeni bilgi: Bir oyuncu adasındayken /reload atılınca eklenti kendini devre dışı bırakıyor. Garip! Başka bir dünyadayken Konsol üzerinden reload attım ASkyblock devre dışı kalmadı! Ama... ASkyblock dünyasındayken yani adamda iken, reload attığımda eklenti kendini devre dışı bıraktı.

Hmm, peki biraz daha denemeden sonra başka bir dünyada iken konsoldan tekrar reload attım. Eklenti düzeldi yaniiii işin özeti arkadaşlar;

Bir oyuncu veya ben ASkyblock dünyasında (adamda iken veya başka bir adada) reload atınca eklenti kendini devre dışı bırakıyor...! Ama. sunucunuzu stopladığınız zaman eklenti düzeliyor... Veya başka bir dünyaya gidin öyle tekrar reload atın ASkyblock eklentisi kendini açıyor. GERÇEKTEN GARİP! yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürlerimi sunarım...

:enteresan:

sürümünüz nedir? askyblock

reload komutunu hiçbir zaman kullanma, restart veya stop at. birçok eklenti reloadı desteklemiyor.

Yeni bilgi: Bir oyuncu adasındayken /reload atılınca eklenti kendini devre dışı bırakıyor. Garip! Başka bir dünyadayken Konsol üzerinden reload attım ASkyblock devre dışı kalmadı! Ama... ASkyblock dünyasındayken yani adamda iken, reload attığımda eklenti kendini devre dışı bıraktı.
/reload komutunu kullanma derim Holographic Displays gibi piuginlere zarar verebiliyor

Reload komutunu da çalıştırırken sana söylediği gibi bu komutu kullanmak desteklenmiyor, o yüzden çözüm sadece kullanmamak. Yeniden başlatacağın zaman kapatıp açman gerekiyor.​

Reload komutu ve plugman reload komutu her zaman pluginlere zarar verir ve pluginleri bozar bilgin olsun

Ya da direk Askyblock pluginine reload at. /asadmin reload

Her pluginin neredeyse kendine ait bu şekilde reload komutu bulunur. Bu sayede restart atmadan yaptığınız değişikliği sunucunuzda güncelleyebilirsiniz.

Tamam anladım arkadaşlar. Teşekkür ederim. Sürümü soran arkadaşlar, spigottan indirdim son sürüm sanırsam. Reload komutunu artık kullanmayacağım teşekkürler. Konu kilit <3

Reload komutu zararlı onun yerine stop,restart komutlarını kullanabilirsin :) <3

Reload komutu sunucunuza veri açısından zarar verir tavsiye edilmez zaten​

Herkese, teşekkürler... Yeni bir konu açacağım bir sıkıntım var :D Konu başlığını Adadan Düşünce Adada Doğma Skripti yapıcam hazır sizi bulmuşken yardımcı olursunuz umarım :P Herkese yardımları için ayrı ayrı teşekkürler..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl