Çözüldü ASkyblock oyunculara başka oyuncunun adasını veriyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan theText
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.076
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

theText

play.TeriaNetwork.pw
Elmaslar
203
Minecraft
the_Text

Discord:

theText#7434

ASkyblock eklentisini kullanıyorum ve yeni ada kurulunca bir başka oyuncunun adasını veriyor. Sebebi ne olabilir?

ASkyBlock'u silip tekrardan yükleyin, adalar da sıfırlansın.

ASkyblock eklentisini kullanıyorum ve yeni ada kurulunca bir başka oyuncunun adasını veriyor. Sebebi ne olabilir?
Sunucunun Ana Klasöründe ASkyBlock ve nether dünyası olması gerek onları silin ve askyblock dosyasını kaldırın.. sonra yeniden başlatın bakın bakalım olacakmı..

Ben verilere dokunmadan ASkyblock eklentisi üzerinden çözüm arıyordum bilginiz var mı?

Ben verilere dokunmadan ASkyblock eklentisi üzerinden çözüm arıyordum bilginiz var mı?

Verilere dokunmazsan sorun düzelmez ki. Eski kayıtlı oyuncular ile adalar karışmış, dosyaları silmen lazım.

Büyüklükten dolayı adalar karışıyor olabilir, dediğin mantıklı deneyebilirsin.

Şu anda adalar 100x100 ve aralarında 1 blok boşluk yok. Ben büyüklüğü 90x90'a falan indirirsem çözüleceğini düşünüyorum fikriniz nedir?
büyüklüğüyle bi ilgisi olduğunu düşünmüyorum.. deneyin bakalım..

Peki teşekkürler son sorum bunu nasıl yapıyorduk?

Peki teşekkürler son sorum bunu nasıl yapıyorduk?

Aşağıdaki yetkide # işaretinin olduğu yeri adanın olması gereken sınır uzaklığı ile değiştirin ve oyuncu grubuna verin. Oyuncu grubu sizin sunucunuzda ayarladığınız grubun ismi ile değişkenlik gösterecektir.

Kod:
askyblock.island.range.#

Aşağıdaki yetkide # işaretinin olduğu yeri adanın olması gereken sınır uzaklığı ile değiştirin ve oyuncu grubuna verin. Oyuncu grubu sizin sunucunuzda ayarladığınız grubun ismi ile değişkenlik gösterecektir.

Kod:
askyblock.island.range.#
Tamam teşekkürler iyi günler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl