Çözüldü ASkyBlock - Oyuncular hiçbir şey yapamıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dimitris831

Demir Cevheri Gibiyim
Elmaslar
43
Minecraft
dimitris831
Facebook
ichbindimitris
X
dimitrisabiniz

Discord:

dimitris831#0001

Merhaba gençler, sunucumda ASkyBlock dünyasında wg olmamasına ve GroupManager'da oyuncuların askyblock.island.* ve essentials.build ayrıca build: true yetkilerine sahip olmalarına rağmen blok kıramıyor, sandık açamıyorlar. Çözüm önerebilir misiniz?

Tüm adalarda mı böyle oluyor?

Çünkü askyblock dan kaynaklı ilk açılan 1 2 ada kırılmıyor Du reset atmayı dener misin.

Merhaba gençler, sunucumda ASkyBlock dünyasında wg olmamasına ve GroupManager'da oyuncuların askyblock.island.* ve essentials.build ayrıca build: true yetkilerine sahip olmalarına rağmen blok kıramıyor, sandık açamıyorlar. Çözüm önerebilir misiniz?
Groupmanageri baştan kur klasörünü falan baştan kur tekrar yap build yetkilerini ver olmazsa yardıma gelebilirim

Aynı Sorunu Bende Yaşamıştım Ben Askyblock Sildim 3.0.0 Üstü sürüm indir group managerda sil yeniden Yükle Düzelcektir diye tahmin ediyorum

Essentials AntiBuild eklentisi mevcutsa silin.

Oyuncularda verdiği hata nedir? yani karşılarına ne tür bir hata yazısı çıkıyor

Discord Üzerinden İletişime Geçin Yardımcı Olmaya Çalışacağım...
Dİscord : Aluze#9271
İyi Forumlar...
Saygılarımla...

Ne demek Sorun Çözüldüyse Konu Kilitlenebilirmi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl