Çözüldü aSkyBlock Koruma Duvarı Hatası

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan EfehanB
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 609
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

EfehanB

404 not found
Elmaslar
163
Minecraft
efehanarslan

Discord:

efehandev#2120

Selamlar,
Sunucum için kendim bir ada yükseltme skripti yapıyordum fakat sunucu içerisinden ada boyutunu
/asadmin addrange %player% +50 şeklinde girmeme rağmen sunucuya tekrar girdiğimde ada boyutu 64x64 oluyor.
Bunun bir çözüm yolu var mıdır?

Screenshot_3.png

Selamlar,
Sunucum için kendim bir ada yükseltme skripti yapıyordum fakat sunucu içerisinden ada boyutunu
/asadmin addrange %player% +50 şeklinde girmeme rağmen sunucuya tekrar girdiğimde ada boyutu 64x64 oluyor.
Bunun bir çözüm yolu var mıdır?

Ekli dosyayı görüntüle 80836
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
plugininiz güncel mi? 3.0.9.4 olması gerek en güncel versiyonun.

Skript özel, değilse paylaşırsanız yardımcı oluruz.

Skript özel, değilse paylaşırsanız yardımcı oluruz.
Skriptim özel değil paylaşmayı düşünüyorum fakat ben test ettim bu şekilde oluyor mu diye.
Yani skript üzerinden bir test yapmadım.
Direl konsol üzerinden yazdığım komutu girdim. %player% yerin kendi ismimi kullanarak.​

Skriptim özel değil paylaşmayı düşünüyorum fakat ben test ettim bu şekilde oluyor mu diye.
Yani skript üzerinden bir test yapmadım.
Direl konsol üzerinden yazdığım komutu girdim. %player% yerin kendi ismimi kullanarak.​
Mesela ada sınırını 55 olarak ayarlıyorsunuz oyuncu çıkıp girdiğinde 64 mü oluyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl