Çözüldü ASkyBlock /is top şekillendirme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Yasuoxdx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 999
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Yasuoxdx

Yay Yok, İskelet Yok
Elmaslar
43
Minecraft
Azelora

Discord:

kyjons

Merhabalar,ASkyBlock'un
Kod:
/is top
yazınca en iyi adalar çıkıyor onu ben daha güzel,şekilli v.s yapmak istiyorum?
mümkün mü,nasıl yapabilirim

Komutu kapatıp [ kapanıyormu bilmiyorum ama ] kendin deluxemenu veya skript ile farklı bir şekilde yapabilrisin yapan görmüştüm

+ KONU GÜNCEL
+ YARDIM

IsTop eklentisi işine yarayabilir.

deluxemenus oneriyom

ASkyBlock eklentisi menüsünü düzenlemene izin vermez ama kendin menü eklentileriyle yeni bir menü yazıp /is top'u engelleyebilirsin.

Skript ile menüdeki eşyaları looplayıp işine yarayanları kaydediceksin, kalanları silicek sin sonrasında kayıt ile kendi kafandaki şekli oturtturacaksın.

Veyahut deluxemenu gibi pluginler ile menüyü açıcaksın ardından leaderheds adlı eklenti sayesinde placeholder ile veriyi yansıtabilirsin.

DeluxeMenus eklentisini araştır. İşine yarayacaktır

ASkyBlock'da böyle bir şey mümkün değil ama başka eklentiler ile bunu sağlayabilirsin.
Mesela LeaderHeads eklentisini kullanarak PlaceHolderAPI yardımıyla DeluxeMenus'de oluşturduğun menülere placeholders'lar ile veri çekebilirsin.
Ama maalesef LeaderHeads eklentisi ücretli bir eklentidir ve spigot üzerinden satın alman gerekiyor, başka bir ücretli eklenti olarak da IslandTOP eklentisini kullanabilirsin onu da spigot üzerinden satın alman gerekiyor.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl