Çözüldü ASkyBlock İçin Yardım İstiyorum!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KL ʲᵃᵛᵃᵈᵉᵛ

Altın Benim Yeni Sevgilim
Elmaslar
201
Merhabalar forum üyeleri ve yetkilileri yardımcı olursanız çok sevinirim, Şimdi Ben bi SkyBlock için schematic yaptım ASkyBlock Schematic'e kurdum herşey süper ama ben bunun içine Portal da kurdum oyuncuların o portal'dan girdiği zaman spawn'a geçiş yapması için ve ayriyetten'de Görev NPC'si kurmuştum ama bunu Schematic olarak koyduğum zaman sunucuya yeni üye geldiği zaman Portal'dan spawn'a geçiş yapmıyor ve koyduğum NPC üye'nin adasında gözükmüyor. Bunu nasıl halledebiliriz yapabilicek arkadaşlara ücret telafi edilicektir.

ASkyblock eklentisi bu tip şeyleri bug oluşmasın diye kapatıyor. NPC oluşturamazsınız yani. Bildiğim kadarıyla böyle.
Arkadaşım konuyu baltalama kim mesaj kasmanı başka yerde yap.

Hypixelden gördüysen onların kendi eklentisi var.Askyblockta bu mümkün değil.

Arkadaşım konuyu baltalama kim mesaj kasmanı başka yerde yap.

Dostum benim yorum kastığım falan yok.

Hypixelden gördüysen onların kendi eklentisi var.Askyblockta bu mümkün değil.

Bak bu arkadaş doğru söylüyor. ASkyblock'ta bu mümkün değil. Doğruları söylüyoruz yanlışları değil.

Kendi adalarına bir komut ile ( Java biliyorsan, veya skript çok basit olur ) NPC doğdurabilirsin. Portalı nasıl halledeceğini bilmiyorum. Eğer boş zamanım olursa skript için kodlarım. ( Hatta o NPC'yi yapana kadar hiçbir blok kıramasınlar, koyamasınlar ayarlayabilirim istersen )

Edit: Yanlış bir şey dediysem şimdiden affola

Portalı ancient gates veya multiverse portal ile ayarlarsın ama askyblockla uyumlu değil.

Dostum benim yorum kastığım falan yok.

Bak bu arkadaş doğru söylüyor. ASkyblock'ta bu mümkün değil. Doğruları söylüyoruz yanlışları değil.

Kendi adalarına bir komut ile ( Java biliyorsan, veya skript çok basit olur ) NPC doğdurabilirsin. Portalı nasıl halledeceğini bilmiyorum. Eğer boş zamanım olursa skript için kodlarım. ( Hatta o NPC'yi yapana kadar hiçbir blok kıramasınlar, koyamasınlar ayarlayabilirim istersen )

Edit: Yanlış bir şey dediysem şimdiden affola
Yok problem değil genelikle böyle mesaj kasmak için yazıyorlar sinir oluyorum destek platformu sonuçta şuan bu katakori oyüzden dedim.

İlla ki npc şart mı ? armor stand ile olmaz mı ?

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl