hukumdar29
ya reis şimdi söyle skyblock da cok fazla spawner falan olunca mecburen taco kullanıyorum gözlemime göre cok daha ıyı performans verıyor +35 kişide falan tps 19 larda sabir fakat spigot da 15 e kadar düşüyor oyuncu adadan falan cıkamıyor :( yokmudur bunu bir cözümüÇok emin değilim ama, ASkyBlock spigot dışı tüm sürümlerde hata veriyor herhalde. Ben de paperspigot kullanıyorum, aynı hataları alıyorum nerdeyse.
AliEmirBoztas#8203
bildiğim kadarıyla yok, ben de bıraktım öyle boş boş hata veriyor panelde :Dya reis şimdi söyle skyblock da cok fazla spawner falan olunca mecburen taco kullanıyorum gözlemime göre cok daha ıyı performans verıyor +35 kişide falan tps 19 larda sabir fakat spigot da 15 e kadar düşüyor oyuncu adadan falan cıkamıyor :( yokmudur bunu bir cözümü
Aeseria#9704
hukumdar29
paper da denedım spigot da sana söyle sylim tacospigot 10 kat daha ıyı performans verıyor (gözlemlerime göre) +50 de askyblock tps 19 dan düşmüyor ancak paperspigot da 15 e kadar düşüyor hiçbir pl sk silmeden aynı paket de denedım :DSunucudan ASKYBLOCK kullanabilirsin ellebet hatasızca eklenti kısmından hata yaptığın veya spigot sürümünden kaynaklı bir sorundan dolayı hata veriyor olabilir yani demek istediğim daha iyi performans almak için PaperSpigot kullanabilirsin eğer aynı hatayı alırsan tekrar mesaj atarsan yardımcı olabilirim.
İYİ FORUMLAR DİLERİM...
Askyblock sorunlu diyim heliştirilmeye kapanmışpaper da denedım spigot da sana söyle sylim tacospigot 10 kat daha ıyı performans verıyor (gözlemlerime göre) +50 de askyblock tps 19 dan düşmüyor ancak paperspigot da 15 e kadar düşüyor hiçbir pl sk silmeden aynı paket de denedım :D
askyblock gelince de
paper da da hata verıyor :(
Aeseria#9704
Skript kullanmaz ise TPS oranları yükselebilir bir çok konumda bahsettim skript sunucunuza çok fazla zarar veriyor çünkü her açıp kapatmada sunucuyu tekrardan verileri okuyor ve lag drop veya hatalar oluşuyor demek istediğim paperspigot kullanabilirsin ve skriptleri kaldırır isen sağlam bir hostan makina alırsan çok rahat ve çok iyi değerler alabilisin.paper da denedım spigot da sana söyle sylim tacospigot 10 kat daha ıyı performans verıyor (gözlemlerime göre) +50 de askyblock tps 19 dan düşmüyor ancak paperspigot da 15 e kadar düşüyor hiçbir pl sk silmeden aynı paket de denedım :D
askyblock gelince de
paper da da hata verıyor :(
hukumdar29
:D skript toplam 2 tane kullanıyorum biri rütbeler icin loop falan yok kücük bir şey diğerleri basit 2-3 şey yani skriiptleri komple kaldırıp denedım her türlü tacospigot :DSkript kullanmaz ise TPS oranları yükselebilir bir çok konumda bahsettim skript sunucunuza çok fazla zarar veriyor çünkü her açıp kapatmada sunucuyu tekrardan verileri okuyor ve lag drop veya hatalar oluşuyor demek istediğim paperspigot kullanabilirsin ve skriptleri kaldırır isen sağlam bir hostan makina alırsan çok rahat ve çok iyi değerler alabilisin.
Aeseria#9704
Demek istediğini anlıyorum ama eğer optimizasyon istiyorsan özel paket yaptırıcaksın optimizayonlu veya sadece hata çözülsün diyor isen ona göre çözüm bulmaya çalışacağım çünkü ilk defa karşılaştım bende skyblock açıyorum spigot ama sorun vermiyor senden kaynaklı bir sorun olabilir.:D skript toplam 2 tane kullanıyorum biri rütbeler icin loop falan yok kücük bir şey diğerleri basit 2-3 şey yani skriiptleri komple kaldırıp denedım her türlü tacospigot :D
sunucum i7-7700 16gb her pluginim sıkıntısız calışıyor her türlü optime yaptım tacospigot da alıgım performansı hiçbirinde almadım :D fakat benım sorumun askyblock tps degil .D Teşekkürler
hukumdar29
özel pakete ihtiyacım yok şu an kullandıgım paket bana ait saten ve gayet de optimize oldugunu düşünüyorum :D baya bi uğraştım askyblock gelınce butun sürümlerini denedım normal spigot da sorun yok fakat paper ya da taco kullanınca hata verıyor bi tek ben yaşamıyorum sanırım bu sorunu :DDemek istediğini anlıyorum ama eğer optimizasyon istiyorsan özel paket yaptırıcaksın optimizayonlu veya sadece hata çözülsün diyor isen ona göre çözüm bulmaya çalışacağım çünkü ilk defa karşılaştım bende skyblock açıyorum spigot ama sorun vermiyor senden kaynaklı bir sorun olabilir.
Aeseria#9704
Peki sen bilirsin başarılar...özel pakete ihtiyacım yok şu an kullandıgım paket bana ait saten ve gayet de optimize oldugunu düşünüyorum :D baya bi uğraştım askyblock gelınce butun sürümlerini denedım normal spigot da sorun yok fakat paper ya da taco kullanınca hata verıyor bi tek ben yaşamıyorum sanırım bu sorunu :D
teşekkürler
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!