Çözüldü Askyblock hakkında

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan waedas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 908
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

waedas

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
11
Merhabalar askyblock hakkında sorularım olucak 1.si adaya ilk gittigimizdeki yazı localeden degisiyor biliyorum denedim onu yaziyi degistirdim ama altndaki rengi algılamıyor örnek purple nasil yaparsam algilar 2. Sorum tüm askyblock adalar vb sıfırlama nasıl yapilir 3. Su ise guncellemesi vardı guncelledim sonra config.new diye bir config olusuyor bunun sebebi ne olabilir hicbir hata vermiyor acaba o ilk sorumdaki sey ile ilgisi olabilir mi yanlis yapmamla alakalı olarak. Sorularım bukadardı simdiden tesekkurler

&d dene purple yapmak için uzun zamandır oynamadığımdan unutmuş olabilirim d olmazsa &5 dene adaları sıfırlamak için oyuncuların kayıtları olacak askyblock dosyası içinde onun içinde ki herşeyi silmen yeterli 3.yü bilmiyorum iyi forumlar.

renk kodlarından mı bahsediyorsun biraz açarmısın. Ne yapmak istiyorsun.

2, /asadmin delete oyuncuadi komutunu kullan.
3, eğer güncelleştirme yapmak istiyorsan tüm dosyaları silmen gerekir.

renk kodlarından mı bahsediyorsun biraz açarmısın. Ne yapmak istiyorsun.
adaya ilk gittiğinde title olarak cikan yazi rengi mor yapcaktım default hali "gold""blue" olaraktı ben purple yazinca olmadı onun nasil yapilagi
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

2, /asadmin delete oyuncuadi komutunu kullan.
3, eğer güncelleştirme yapmak istiyorsan tüm dosyaları silmen gerekir.
2. Yi hallettimde 3. De jarı degistim dosyaları silmek derken ne dedigini anlamadım ondan mı yeni config olusuyor

evet eski verilerin kalintilarin üstüne yaziyor config'i

Hayir sorun olucağını sanmiyorum

Yazdığın şey "" içindemi? veya "" içinde ' mi kullandın?

Sorun çözüldü konu kilit

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl