Bulundu ASkyBlock Görevler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kresmorke
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.473
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kresmorke

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
4
Selamlar değerli forum üyeleri, sizden bir isteğim olacak. Aşağıda bıraktığım fotoğraflardan anlamışsınızdır. İstediğim şey /c yazınca kategoriler açılacak ve o kategoriye tıklayınca o seviyenin görevleri açılacak. Deluxemenuyle falan mı yapılıyor bu dediğim olay? Yapılıyorsa nasıl? Bu arada kullandığım plugin ASkyBlock pluginidir.
1613667386478.png

1613667405205.png

Asıl
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
eklenti işine yarayacaktır. Nasıl kullanacağını forum(lar)dan bakarak yapabilirsin.

@Cathrny Yardımcı olsun sana o zaman
Sizin söylediğiniz eklenti tıklayıp alınan görev eklentisi mi yoksa normal ASkyblock'taki gibi mi? Çünkü benim istediğim normal Askyblock gibi olacak ama tek fark menüleri farklı olacak.

Sizin söylediğiniz eklenti tıklayıp alınan görev eklentisi mi yoksa normal ASkyblock'taki gibi mi? Çünkü benim istediğim normal Askyblock gibi olacak ama tek fark menüleri farklı olacak.
Dostum onunkini kullan bence daha iyi, deluxemenu ile GUI yapabilirsin

Dostum onunkini kullan bence daha iyi, deluxemenu ile GUI yapabilirsin
Benim istediğim şeyde eklentiye gerek yok bence, ASkyBlock'dan yapılıyordur ama ben yapamıyorum. /c yazınca direkt kategoriler çıkacak ve normaldeki gibi olacak, mesela Seviye 1'desin Seviye 2'nin görevlerini açamayacaksın.

Benim istediğim şeyde eklentiye gerek yok bence, ASkyBlock'dan yapılıyordur ama ben yapamıyorum. /c yazınca direkt kategoriler çıkacak ve normaldeki gibi olacak, mesela Seviye 1'desin Seviye 2'nin görevlerini açamayacaksın.
Hangi sunucudan aldın ss i detaylı incelersem yardımcı olmaya çalışırım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl