IYusuf_SelmanI#3770
Tıklıyorum fakat bir tepki vermiyor.Tam olarak bildiğim söylenemez, ancak bildiğim kadarıyla tekrar /challanges yazıp tamamladığın göreve tıklamanız gerekiyor.
IYusuf_SelmanI#3770
Eğer dosya üzerinde bi düzenleme yaptı isen düzenlenmiş dosyayı gönderir misin?Tıklıyorum fakat bir tepki vermiyor.
Düzenleme yapmadım daha önceden yapmıştım benden kaynaklı mı diye sıfırladım fakat hala aynı hatayı veriyor.Eğer dosya üzerinde bi düzenleme yaptı isen düzenlenmiş dosyayı gönderir misin?
IYusuf_SelmanI#3770
Dosya bozuk olabilir. Dosyayı tekrar indirerek (Orjinalini) atarsanız sorun çözülebilir dener misiniz ?Düzenleme yapmadım daha önceden yapmıştım benden kaynaklı mı diye sıfırladım fakat hala aynı hatayı veriyor.
Hala aynı hata. :(Dosya bozuk olabilir. Dosyayı tekrar indirerek (Orjinalini) atarsanız sorun çözülebilir dener misiniz ?
Hiçbir görev tamamlanmıyor.Eklentiniz güncel mi? Değilse güncelleyin. Ayrıca konsola bir hata atıyor mu ve de başka görevlerde de aynı sorun oluyor mu?
IYusuf_SelmanI#3770
Log'lara baktım galiba sunucu sürümü ile eklenti sürümü uyumlu değil bu eklenti +1.9 sürümüne ait gibi gözüküyor bi kontrol etmende fayda var.Hiçbir görev tamamlanmıyor.burada.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!