Çözüldü ASkyblock Farklı görevler ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

turaabi123

Play.RodicraftTR.Com
Elmaslar
13

Discord:

MustafaYCR#9078

Selam Mc-TR

Bildiğiniz Üzere Skyblock Oyunu Baya bir populer bir oyun ve bunun oynanması için Askyblock plugini gerekli
Bu Pluginde Bulunan Görev Kısmındaki Görevler Şu Şekilde;
- 4 taş topla vs.
- 10 kum topla
ben şunu istiyorum elimde şu şekilde bi item olucak
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

bu item bosslardan kazanılacak eğer oyuncunun envanterinde bu item varsa benim ayarladığım görevi bitirecek
ben bunu baya bi araştırdım fakat bi çözüm yolu bulamadım ben şöyle düşünüyorum Challenges klosörünün içinde
bulunan görevlere göz attım şöyle bişey var .
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Bi skript kodluyarak bi eşya oluşturup örneğin armut ismi armut olcak renkli veya renksiz. -/armutver gibi birşey olurmu bilmem denemedim random aklıma geldi ASkyblock fazla bilmiyorum

Bu şekilde bir skript ile yapabilirsiniz. Challanges ile yapılamıyor diye biliyorum.

Kod:
command /görevler:
    trigger:
        open chest with 3 rows named "&cGörevler" to player
        format slot 11 of player with nether wart named "&b&lDağ Çiçeği" with lore "&7Yediğinizde birşey birşey olur." to close then run [execute player command "/nethergorev"]

command /nethergorev:
    trigger:
        if player's tool is nether wart named "&b&lDağ Çiçeği" with lore "&7Yediğinizde birşey birşey olur.":
            execute console command "give %player% diamond 1"
            remove 1 milk named "&b&lDağ Çiçeği" with lore "&7Yediğinizde birşey birşey olur." from player
        else:
            send "&cElinde &b&lDağ Çiçeği &colmalı!"

askyblock plugini için istiyorum ayrıyetten farklı bir görev yapmanın mantığı yok

Böyle birşey yaparsanız skyblockun daha çok anlamı olabilir.

Ben Şuan Rgp tarzda bi sunucu açmaktayım farklı bosslar ve yaratıklar bulunmakta eğer bu özelliği yapabilirsem bosslardan düşen itemlerle görev yapıcaklar bence skript veya başka bir çözümü olmalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl