Tanıtım ASKYBLOCK DEVRİNE SON! YENİ NESİL SKYBLOCK EKLENTİSİ #IridiumSkyblock

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Dolunay - Arche

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
12
Minecraft
DolunayTR

Discord:

Dolunay#6438

IridiumSkyblock

Selam arkadaşlar benim ismim Dolunay. Bugün sizlere yararlı bir eklenti tanıtımı yapıcağım.
Eklentiyi ben %100 türkçe olarak sizlere sunucam. Türkçe dosyalarını aşağıdan indirebilirsiniz.

Bildiğiniz üzere Türkiye'deki neredeyse bütün sunucular ASKYBLOCK eklentisini kullanıyorlar.
Ben bu eklentiyi araştırırken gördüm ve eklentiyi hemen türkçe yapıp kendi sunucumda kullandım.
Aynı şeyi sizinde yapmanızı istiyorum. Artık Türkiye'deki Skyblock sunucularımızı geliştirmeliyiz.
2020 Yılındayızve hala çoğu sunucuda hiç bir değişiklik yok eskisi gibi devam ediyor.
Ve bu yüzden sizlere bu eklentiyi paylaşma kararı aldım.

Destekleyen Minecraft Sürümleri: 1.8, 1.9, 1.10, 1.11, 1.12,1.13, 1.14,1.15

SpigotMC Tanıtım Linki:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Türkçe Dosyalar:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Discord Adresim: Dolunay#7518

ss1.png
ss2.gif
ss3.gif
ss4.gif
ss5.gif
ss6.gif
ss7.gif
ss8.png

Video Tanıtımı:

Son düzenleme:

ASkyblock
eklentisinin yanı sıra bu yenilikçi Skyblock eklentisini de geniş kapsamlı olarak tanıtmanız çok hoş olmuş. Kaleminize sağlık :)) <3

ASkyblock eklentisinin yanı sıra bu yenilikçi Skyblock eklentisini de geniş kapsamlı olarak tanıtmanız çok hoş olmuş. Kaleminize sağlık :)) <3
Teşekkür ederim artık sunucular gelişmeli diye düşünüyorum. Çoğu sunucular hala aynı 2020 yılına geldik hiç bi değişim yok kaç yıldır.

Fabled varken ya da superior buna göz atılacağını zannetmiyorum.

Güzel bir tanıtım olmuş, tebrik ederim. Eline sağlık.

Daha öncede görmüştüm. Harika bir eklenti ama hiç denemedim.​

Daha öncede görmüştüm. Harika bir eklenti ama hiç denemedim.​
Evet ücretsiz ve süper bi eklenti şuan piyasadaki ücretli Skyblock eklentilerinden daha iyi olduğunu düşünüyorum örnek: FabledSkyblock

IridiumSkyblock

Selam arkadaşlar benim ismim Dolunay. Bugün sizlere yararlı bir eklenti tanıtımı yapıcağım.
Eklentiyi ben %100 türkçe olarak sizlere sunucam. Türkçe dosyalarını aşağıdan indirebilirsiniz.

Bildiğiniz üzere Türkiye'deki neredeyse bütün sunucular ASKYBLOCK eklentisini kullanıyorlar.
Ben bu eklentiyi araştırırken gördüm ve eklentiyi hemen türkçe yapıp kendi sunucumda kullandım.
Aynı şeyi sizinde yapmanızı istiyorum. Artık Türkiye'deki Skyblock sunucularımızı geliştirmeliyiz.
2020 Yılındayızve hala çoğu sunucuda hiç bir değişiklik yok eskisi gibi devam ediyor.
Ve bu yüzden sizlere bu eklentiyi paylaşma kararı aldım.

Destekleyen Minecraft Sürümleri: 1.8, 1.9, 1.10, 1.11, 1.12,1.13, 1.14,1.15

SpigotMC Tanıtım Linki:

Türkçe Dosyalar:

Discord Adresim: Dolunay#7518

Ekli dosyayı görüntüle 115102Ekli dosyayı görüntüle 115103Ekli dosyayı görüntüle 115104Ekli dosyayı görüntüle 115105Ekli dosyayı görüntüle 115106Ekli dosyayı görüntüle 115107Ekli dosyayı görüntüle 115108Ekli dosyayı görüntüle 115109

Video Tanıtımı:

Tanıttığın için teşekkürler başarılı bir plugin

Tanıttığın için teşekkürler başarılı bir plugin
Evet başarılı bir plugin, Bende o şirkette yetkili olduğum için sahibinden izin alarak videosunu ve tanıtım konusunu açtım.

Evet ücretsiz ve süper bi eklenti şuan piyasadaki ücretli Skyblock eklentilerinden daha iyi olduğunu düşünüyorum örnek: FabledSkyblock
Fabled ücretli ama çok basit kullanımı. Ücretsiz olarak bence en iyi skyblock eklentisi.​

Ücretsiz olarak kullanılacak bi plugin tanıtım için teşekkürler favori fabledskyblock :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl