Çözüldü ASkyBlock Bu adaya zarar veremezsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

wanduke368

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
1
Skyblock sunucumda ASkyblock plugini kullanıyorum.Ancak oyuncu ada kurduğunda chatte x oyuncusunun adasına giriliyor veya ayrılınıyor diye birşey yazmıyor.Oyuncu adada bişey kıramıyor ancak /is go yazdığında adasına gidiyor./asadmin delete yaptığım da da gene o adayı siliyor ancak oyuncu gene de block kıramıyor Acil yardım!

ÖRN RESİM:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

ASkyBlock eklentisini nerden buldun acaba? Plugin paketten aldın mı? Ona göre çözüm bulurum.

önce batihosttan kiralamıştım sonra beğenmedim batihostun paketini alıp rabisuda kurduğums vye gönderdim.

Plugin pakette böyle sorunları çıkmak çok normal. Çünkü plugin paketteki pluginler yıllarca kalabiliyor. Biz ise elimizle editlersek en güncel pluginlerini deniyoruz.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
güncelle sonucuna bakalım.

Sorun Hala Düzelmedi.ASkyBlock Worldunu de sildim.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Sorun Düzeldi.Aynı sorunu yaşayan arkadaşlar için en son sürüm askyblock indirin.

Son düzenleme:
o hatayi vermesinin sebebinin birtane sebebi var başka sebeblerini bilmiyorum adam ada kurduktan sonra 1-1.5 saat sonra veya ondan önce restart atilirsa veya kapanip açilirsa adam adasinda bişey kiramiyor diye biliyorum onu çözmek içinde adamin adasina davet attirip ada liderliğini kendine verdiriyorsun adami adadan atip yeniden davet ediyorsun ve adayi ona yeniden devredince sorun çözülüyor xd

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl