Z
Zeynic
Ziyaretçi
TheIsaORC#0001
command /dusunceburadandevamet:
permission: skript.admin
trigger:
set {vspawn} to location of player
message "Dusunce dogulacak yer kaydedildi!"
stop
on damage:
if y-coordinate of victim is below 0:
cancel event
teleport victim to {vspawn}
send "&6&lAda &8&l➤ &7Adadan düştüğün için başlangıç noktasına ışınlandın." to victim
stop
xcrawel
hayır. Oyuncu gene boşluğa düşüyor ne spawna gidiyor nede başka yere. Hasarda almıyor düşerkenJavaScript:command /dusunceburadandevamet: permission: skript.admin trigger: set {vspawn} to location of player message "Dusunce dogulacak yer kaydedildi!" stop on damage: if y-coordinate of victim is below 0: cancel event teleport victim to {vspawn} send "&6&lAda &8&l➤ &7Adadan düştüğün için başlangıç noktasına ışınlandın." to victim stop
Gerekli addonları bilmiyorum bende birçok skript addonu var çalışmazsa addonları da atarım tekrar denersiniz. (skript bana ait değildir.)
xcrawel
/dusunceburadandevamet yazmanız gerekiyor spawn noktasına gidiphayır. Oyuncu gene boşluğa düşüyor ne spawna gidiyor nede başka yere. Hasarda almıyor düşerken
lag yapmaz mı buben bu durum için paketlerimdeEklentisini kullanıyorum işine yarayacaktırDeğerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Bende lag yapmadı lag yapcağınıda sanmamlag yapmazmı bu
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!