Bulundu askyblock ada sınır yükseltme skripti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Moonlight_Prince

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
0
Selamün aleyküm
Sunucumda Askyblock kullanıyorum sınır yükseltmesi yapmak istiyorum internetten buldum birtane skript denerken farkettimki 2 adet yükseltme hakkımız var. 2yükseltme hakkımız bittikten sonra adamı sıfırlayıp tekrar kurup denediğimde hala hakkımın bittiğini söylüyor bunu nası çözebilirim ? (op olmadıgımızda ise yükseltme yaptırıldı gözüküyor ama hiçbir değişiklik olmuyor paramızıda alıyor)

Ekli dosyalar

Selamün aleyküm
Sunucumda Askyblock kullanıyorum sınır yükseltmesi yapmak istiyorum internetten buldum birtane skript denerken farkettimki 2 adet yükseltme hakkımız var. 2yükseltme hakkımız bittikten sonra adamı sıfırlayıp tekrar kurup denediğimde hala hakkımın bittiğini söylüyor bunu nası çözebilirim ? (op olmadıgımızda ise yükseltme yaptırıldı gözüküyor ama hiçbir değişiklik olmuyor paramızıda alıyor)

Skript yerine IslandBorder kullanabilirsiniz ASkyblock genelinde IslandBorder kullanılır.

Skript yerine IslandBorder kullanabilirsiniz ASkyblock genelinde IslandBorder kullanılır.
islandborder var evet ama onda ada sınırı genişletme varmıdır acaba hiç bilmiyorum ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl