Bulundu ASkyblock Ada Geliştirme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan HeraCraft
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.297
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
H

HeraCraft

Ziyaretçi
is upgrade yazdığında ada geliştirme ekranı açılmasını istiyorum fabled gibi ada sınırı generatör geliştirme gibi şeyler barındıran bi plugin yada skript varmı?

is upgrade yazdığında ada geliştirme ekranı açılmasını istiyorum fabled gibi ada sınırı generatör geliştirme gibi şeyler barındıran bi plugin yada skript varmı?

İridiumSkyblock'da bir çok özellik var incelemenizi öneririm. Yanılmıyorsam istediğiniz upgrade içinde mevcut.

iridium skyblocktada rütbe sistemi yok ondan dolayı ASKyblock a geri dönme kararı aldım

Anlıyorum üst sürümler için onu kullanıyorum. Belki işinize yarar diye düşünmüştüm. İyi forumlar!

Bildiğim kadarıyla askyblock'un böyle bir özelliği yok. Skript ve DeluxeMenu kullanarak güzel bir /is upgrade sistemi yapabilirsin.

FabledSkyblock öneririm fakat eğer ASkyblock'ta yapmak istiyorsan skript ile yapabilmek mümkün, takımlara yaptırabilirsin.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl