Çözüldü ASkyBlock Acil Yardım Lütfen

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Yasu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 476
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Yasu

behance.net/paysaae
MinePass
Elmaslar
190
Minecraft
UrfaKebab

Discord:

paysaae

Merhabalar skyblock plugin paketi yapıyorum ama değişik birşey olucak neyse şöyle bir sorunla karşı karşıyayım ASkyBlock da levelleri bir türlü yapamadım yardımcı olabilecek arakadaşlar aşşğıdaki bloklara göre ayarlayıp atabilirse çok sevinirim

Cobblestone: 50 Level
Planks (Tahta): 100 Level
Grass:150 Level
Iron Block: 1000 Level
Gold Block: 1500 Level
Spawner: 500 Level

Şimdiden Yardım Eden Herkese Çok Teşekkürler

Askyblock klasöründen BlockValues.yml kısmında hangi leveli istiyorsan o kadar leveli yazıp ayarlayabilirsin

Kod:
blocks:
  OAK_PLANKS: 100
  IRON_BLOCK: 1000
  GOLD_BLOCK: 1500
  MOB_SPAWNER: 500
  COBBLESTONE: 50
  GRASS: 150

Herhangi bir fikri olmayan arkadaşlar bir şeyler yazmış... Dostum ASkyblock eklentisinde blok seviyelerini ayarlarken ayarlamak istediğin seviyenin yanına iki sıfır koyacaksın.

ÖRN:
GRASS: 100 (1 Seviye verir)
DIAMOND_BLOCK: 5000 (50 Seviye verir)

Ekstra olarak sana bir tavsiyem olacak. ASkyblock kullanmanı önermiyorum. Ücretsiz olarak, İridiumSkyblock tavsiyemdir.

Herhangi bir fikri olmayan arkadaşlar bir şeyler yazmış... Dostum ASkyblock eklentisinde blok seviyelerini ayarlarken ayarlamak istediğin seviyenin yanına iki sıfır koyacaksın.

ÖRN:
GRASS: 100 (1 Seviye verir)
DIAMOND_BLOCK: 5000 (50 Seviye verir)

Ekstra olarak sana bir tavsiyem olacak. ASkyblock kullanmanı önermiyorum. Ücretsiz olarak, İridiumSkyblock tavsiyemdir.
askyblock ne yazik ki bende 5000 yapınca 5k veriyor 5 yapınca 5 veriyor hangi sürüm olduğunu bilmiyorum bu konu hakında "fikri olmayan arkadaşlar" dediğiniz için cevap vermek istedim (;

askyblock ne yazik ki bende 5000 yapınca 5k veriyor 5 yapınca 5 veriyor hangi sürüm olduğunu bilmiyorum bu konu hakında "fikri olmayan arkadaşlar" dediğiniz için cevap vermek istedim (;
Bir süre önceye kadar bende ASkyblock son sürüm kullanıyordum sıkıntı aynıydı.

Ekstra olarak direkt cevap vermek yerine arkadaşa sürümün nedir? diye falan sorabilirdin. Her neyse başarılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl