Çözüldü Askyblock 2b den büyük ada leveli - gözüküyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Moonlight_Prince

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
0
Arkadaşlar merhaba
Askyblock eklentisi kullanıorum ve 2 sıkıntım var;
1-) fancylevelchat: true oldugu halde leveller 1m 1b 1t gibi gözükmüyor
2-) ada leveli 2b üstüne çıktıgında - olarak gözüküyor ve buda rankup atlamalarına engel oluyor
yardımcı olma şansınız varmı ?
aynı zamanda hatalarımı çözmeme yardımcı olabilir misiniz?

Merhabalar, chatte ada levelini göstermek için
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
eklentiyi kullanabilirsiniz. Bu eklentiyi kurmadan önce lütfen fancylevelchat: false olarak ayarlayın. Yoksa çakışabilir, ada leveli sınırı için ben configte vesaire bir ayar göremedim. AskyBlock en son 2018 yılında güncelleme aldığı için artık güncelleme almamaktadır. Bu yüzden size SuperiorSkyBlock2 veya BSkyBlock kullanmanızı öneririm. BSkyblock ASkyBlock pluginin yenilenmiş halidir.

Merhabalar, chatte ada levelini göstermek için
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
eklentiyi kullanabilirsiniz. Bu eklentiyi kurmadan önce lütfen fancylevelchat: false olarak ayarlayın. Yoksa çakışabilir, ada leveli sınırı için ben configte vesaire bir ayar göremedim. AskyBlock en son 2018 yılında güncelleme aldığı için artık güncelleme almamaktadır. Bu yüzden size SuperiorSkyBlock2 veya BSkyBlock kullanmanızı öneririm. BSkyblock ASkyBlock pluginin yenilenmiş halidir.
yardımların için teşekkür ederim consoledeki hatalarıma yardımcı olabilmke şansın varmıdır acaba ?
chatte ada leveli gözüküyor liteboardda da gözüküyor ama (1m 1b 1t gibi olmuyor) ve 2 b ada levelini getikten sonra -olarak gözükmeyebaşlıyor rank sisteminde de - gözüktüğünden sorun oluyor

bSkyblock'a geçin.

bSkyblock'a geçin.
Superiorskyblock geçtim arkadasin önerdiği ama config dosyaları falan çok karışık ve onda formatted nasi yaparim bilgisi olan varmi (sınırsız ara levelide olsa denedim sıkıntı çıkarmadı)
Formattedden kastim biliyorsunuz dur belki 1milyon ada levelini 1m gösterme gibi gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl