Aşk Meşk Mesalesi Yardım Edin Lütfen

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Arda
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 761
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Arda

Konuşmak bedava, bana kodu göster! -Linus Torvalds
Elmaslar
650
Minecraft
JoneX

Discord:

ArdaK#6888

Selam arkadaşlar bizim sınıfta biri var onu seviyom okulun ilk gününden beri yaklaşık 3.5ay oldu okul başlayalı inanirmisiniz ama sadece 1 kere diyolomuz oldu oda çok kısaydı ben kızlarla pek konuşamam ama ginede illaki herkezi bi dilohum vardır çok seviyom bigun bunu arkadaş söylemiş ona oda takmamış yalan felan sanmış her neyse bide ben derste hep bakiyom ona oda bunu anladım oda bakiyo acaba bu çocuk niye bana bakiyo gibi bakiyo büyük ihtimalle beni sevmiyo şuana kadar hiç sevgilisi olmamış böyle erkeklerle gezincek sevgili yapcak bi tıp değil napsam bilemedim sevgili yapan lardan felan deil yani napsam arkadaşlar help

Selam arkadaşlar bizim sınıfta biri var onu seviyom okulun ilk gününden beri yaklaşık 3.5ay oldu okul başlayalı inanirmisiniz ama sadece 1 kere diyolomuz oldu oda çok kısaydı ben kızlarla pek konuşamam ama ginede illaki herkezi bi dilohum vardır çok seviyom bigun bunu arkadaş söylemiş ona oda takmamış yalan felan sanmış her neyse bide ben derste hep bakiyom ona oda bunu anladım oda bakiyo acaba bu çocuk niye bana bakiyo gibi bakiyo büyük ihtimalle beni sevmiyo şuana kadar hiç sevgilisi olmamış böyle erkeklerle gezincek sevgili yapcak bi tıp değil napsam bilemedim sevgili yapan lardan felan deil yani napsam arkadaşlar help
Peşini bırak bu iş olmaz bence .

" şuana kadar hiç sevgilisi olmamış böyle erkeklerle gezincek sevgili yapcak bi tıp "

Hiç aşık olamamış veya olmuş . Olmuştur içinde saklamış ailesi kızıyordur gibi . Yada öyle aşk seven biri değildir . Bir şeylerden korkuyordur ama bunu kimseye söylemez . Eğer aşıksan ilk onla kaynaş arkadaş ol . Zaten 1 sene aynı sınıfta olacaksınız . 1 Sene içerisinde eminim o sana alışır sana kaynaşır derdini felan paylaşır işte o zaman o seni sevmeye başlar .
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca bu yaşta kızlar neden aşık olur ? cevabı bu olmalı abi sevgisi görmemiş , baba sevgisi az görmüş kişiler genelde bu yaşlarda sevgili olur ve bunu oyuncak haline getiriller .

Kardeşim harbi seviyorsan konuş. Uzun zaman beklersen iyi olmaz. (Kızın sevgilisi olur ,kız başka birini sever ,yarın bir gün bir kız seni sever gibi olaylar olur vb.) Eğer kız kabul etmezse sıkıntı etme. Yaş kaç tam bilmiyorum ama gençsindir yarın bir gün başka birini seversin fln. Ama şunu söyleyim samimi olayım fln bence iyi olmuyor. Gerçekten seviyorsan kızla konuş ben seni seviyorum fln bana bir şans versen vb.

Yeni moda falan mı?

cesaretin yoksa, konuşma, sadece bak, içine at, acı çek sonra olgunlaş bir dahakine sana aşık olanı sev.

cesaretin varsa, konuş, sonuç değişmez yani evlenmeye kadar gidemezsin imkanı yok.

genel sonuç, ikisinde de yarı yolda bırakılıcaksın, yani demem o ki fazla kafaya takma(desemde takarsın) zamanla hepsi geçicek ve daha az değer vermeyi öğreniceksin sonra daha da olgunlaşıp gerçek bi erkek olucaksın ve sonrasında normal bir erkek gibi sevdiğin ya da sevmediğin biri ile zorunda olduğunu hissederek evleniceksin bunlar 25-30 yaş arasında olucak, pek farklı sonu olan birini görmedim onun için fazla kafanı yorma.

sana önerim, cesaretin olsa da olmasa da tüm sınıfın önünde kıza biraz konuşabilir miyiz diyip dışarı çağır(havalı olmak önemli), ardından söyle kız istemezse ***ine bile takma direk sınıfın değişmesini bekle

dostum ben 7. sınıftan beri birini seviyordum fakat kız beni hiç takmıyordu. Okulun yarısı beni seviyordu bi o kız sevmiyordu :) sorna lise 1 e geçtiğimde şans eseriki ikimizde aynı sınıftayız ve ben bunla hep konuşmaya çalıştım en sonunda oda beni sevdi. şu an büyük hayallerimiz var evlenmek gibi :) demek oluyorki bırakmasan başara bilirsin.

moruk bak ben derımkı bır gun sadece ıkınızın kaldıgı bır zaman yada bır yere cagır bır seyler acıklıyacam de sonra cek bır kenara dekı çok güzelsin senden hoşlanıyorum sende benden hoşlanıyorsan senimle çıkmak ısterım de eğer hoşlanmıyorsanda bir kere olsun denesek de kesın ama kesın cıkacaktır senınle guven abine :D harbi kolay gelsin kardesım severim seni inşallahda istediğin olur hadı iyi forumlar

Sevgili olmak ne ya? Genç topluluğu oyalamak için yapılmış bir şey. Uğraşma, direkt olarak git ve de. Zamanından olursun. Biliyorum, elinde değil, utanacaksın ama ilerde de pişman olursun. Benden söylemesi.

Son düzenleme:
Daha diyaloğun bile olmayan bir kızı nasıl sevebilirsin ki? Sadece dış görünüşüyle sevgi olmaz. ben bunu sevmiyorum düşüncesine kendini inandır, inkâr et. Bu şekilde yenebilirsin.

Üzülme evlat kaybettim sankdıkların belki kurtulduklarındır...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl