Bulundu Asit Yağmuru

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Epikoyuncu

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
20
Yeşil particle ile asit gökten yağmuru yağacak skript asit yağmurunda dışarıya çıktığınızda saniyede 1-2 kalp hasar versin

Bir Başka arkadaşta efectli birşey istemişti bu plugin üzerinden ayarlayıp kendine özel hale getirebilirsin
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Yeşil particle ile asit gökten yağmuru yağacak skript asit yağmurunda dışarıya çıktığınızda saniyede 1-2 kalp hasar versin
Tüm yağmuru particle ile yaparsan sunucu diye bir şey kalmaz kardeşim

Tüm yağmuru particle ile yaparsan sunucu diye bir şey kalmaz kardeşim
yanlış anladınız herhalde arkadaş belirli bir yağmur tüm yağmurdan bahsetmiyor gerçekte yağmur yağmayacak zaten biz particle öyle göstereceğiz

yani ben öyle anladım :D

Yani umarım öyledir. Ama yağmura particle eklemek yerine normal yağmur yağdıralım sonra hasar alan oyuncuda particle çıksın ve belli şansla hasar alsın?

o zaman da dünya 2050 zamanındaymış gibi olur [örnek] adam particle ile yağmur yapacak zaten nadir yapar diye tahmin ediyorum ve pluginle yapabildiğinden dolayı sunucuyu yormaz

dünyanın tamamı olmuyacakki belli bir alanda orn 50x50 blok
yanlış anladınız herhalde arkadaş belirli bir yağmur tüm yağmurdan bahsetmiyor gerçekte yağmur yağmayacak zaten biz particle öyle göstereceğiz

yani ben öyle anladım :D

dünyayı seçip bölge konum ayarlayabilirsin yada plugin ile direk yapabilirsin fakat onu biraz incelemen gerek :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl