Çözüldü AŞIRI TPS DÜŞÜKLÜĞÜ VAR VE YÜKSELMİYOR

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan TGFurkaan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 665
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TGFurkaan

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
-3
Minecraft
_Score_61

Discord:

тgƒυякαη 정 ┊18#9690

TPSLER 10 12 14 DEN YUKARI ÇIKMIYOR

İ7 7700K İŞLEMCİ 6 ÇEKİRDEK
4GB RAM VAR
10 ADET SKRİPT VAR
5 KİŞİDE BU TPS DEĞERLERİNİ ALIYORUM

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

TİMİNGS RAPORUM BURDADIR NAPMAM GEREKİYOR YARDIMCI OLUR MUSUNUZ NAPTIYSAM ÇÖZEMEDİM

Pluginler çakışıyor olabilir veya sürümleri eski olabilir bendede böyleydi paketi değiştirdim

Pluginler çakışıyor olabilir veya sürümleri eski olabilir bendede böyleydi paketi değiştirdim
komple plugin paketini mi değiştirmem gerekiyor ve değiştiridğinde düzeldi mi ?

Skripti acilen sil
Guibalance gereksiz
Alphachest acilen silinmeli playervault kullanılmalı
Pluginleri güncellemelisini
Logu atarsanız yardım ederim
Rame 3 gb atmısınız
Kod:
@echo off
title Sunucu Yonetim Kontrol Paneli
:x
echo Sunucu aciliyor...
java -d64 -server -Xms1M -Xmx8g -XX:+UnlockExperimentalVMOptions -XX:+HeapDumpOnOutOfMemoryError -XX:+UseCompressedOops -XX:+UseLWPSynchronization -XX:+OptimizeStringConcat -XX:+UseG1GC -XX:+UseStringDeduplication -XX:+ParallelRefProcEnabled -XX:+UseLargePagesInMetaspace -XX:+AggressiveOpts -Dfile.encoding=UTF-8 -Duser.language=EN -Duser.country=US -Dpaper.playerconnection.keepalive=60 -jar Spigot.jar -nojline -o false --log-strip-color --log-append=false nogui
echo Sunucu kapandi. Yeniden baslatilmasini istemiyor iseniz pencereyi kapatin.
echo Dosya silme basarili, sunucu yeniden baslatiliyor..
timeout 3 > nul
goto x
başlat optimizesi
En önemlisi makineniz birde

Sunucumda kullanığım optimize

Skripti acilen sil
Guibalance gereksiz
Alphachest acilen silinmeli playervault kullanılmalı
Pluginleri güncellemelisini
Logu atarsanız yardım ederim
Rame 3 gb atmısınız
Kod:
@echo off
title Sunucu Yonetim Kontrol Paneli
:x
echo Sunucu aciliyor...
java -d64 -server -Xms1M -Xmx8g -XX:+UnlockExperimentalVMOptions -XX:+HeapDumpOnOutOfMemoryError -XX:+UseCompressedOops -XX:+UseLWPSynchronization -XX:+OptimizeStringConcat -XX:+UseG1GC -XX:+UseStringDeduplication -XX:+ParallelRefProcEnabled -XX:+UseLargePagesInMetaspace -XX:+AggressiveOpts -Dfile.encoding=UTF-8 -Duser.language=EN -Duser.country=US -Dpaper.playerconnection.keepalive=60 -jar Spigot.jar -nojline -o false --log-strip-color --log-append=false nogui
echo Sunucu kapandi. Yeniden baslatilmasini istemiyor iseniz pencereyi kapatin.
echo Dosya silme basarili, sunucu yeniden baslatiliyor..
timeout 3 > nul
goto x
başlat optimizesi
En önemlisi makineniz birde

Sunucumda kullanığım optimize
latest.log dosyasını mı atıyım ? başlat.batı 3g yazıp başlatmamı yetkililer söylemişti napmam gerekıyor onu 4gb ramim var ve pluginleri nasıl güncelleyebilirim

Gerçekten bu işlemciye göre çok garip gözüküyor. Bizim sunucuda 100 kişide 20 TPS alıyoruz. Gereksiz dünyaları silerseniz TPS yükselir.

TPSLER 10 12 14 DEN YUKARI ÇIKMIYOR

İ7 7700K İŞLEMCİ 6 ÇEKİRDEK
4GB RAM VAR
10 ADET SKRİPT VAR
5 KİŞİDE BU TPS DEĞERLERİNİ ALIYORUM

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

TİMİNGS RAPORUM BURDADIR NAPMAM GEREKİYOR YARDIMCI OLUR MUSUNUZ NAPTIYSAM ÇÖZEMEDİM
Kullanmadığınız skriptleri silin, boşta ve gereksiz duran dünyaları da silin. Pluginlerinizi sürekli güncel tutun ve gereksiz pluginlerden kurtulun. Authme plugini güncel tutmaya çalışın, olmadı değiştirin ama değiştirmeden yedeğini alın bir sorun oluşursa geri yüklersiniz.

Huni hızını düşürürsen TPS artabilir.
Kod:
ticks-per:
      hopper-transfer: 4
      hopper-check: 2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl