Çözüldü Aşırı fazla lag var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Yusuf0

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
0
Minecraft
Yusuf0
6 gb ram var 5 6kişi lag var mı deniyelim dedik baya bir lag oluştu timings raporu bırakıyorum
Sunucu sürümü 1.16 tabanlı

Son düzenleme:
her hangi bir eklenti sorunu göremedim. ancak chunklar yüklenirken baya bi yormuş sunucuyu.
Makinanızda kaç gb ram var ? eğer 6GB ramlı bir makinanız varsa ve hepsini sunucuya verdiyseniz bir tık sıkıntı. sistemede 1 gb ram ayırmanızı öneririm.

her hangi bir eklenti sorunu göremedim. ancak chunklar yüklenirken baya bi yormuş sunucuyu.
Makinanızda kaç gb ram var ? eğer 6GB ramlı bir makinanız varsa ve hepsini sunucuya verdiyseniz bir tık sıkıntı. sistemede 1 gb ram ayırmanızı öneririm.
8gb dı 6gb sini verdim ek olarak 20gb world dosyam bulunuyor 15k chunk yükledim

yardımcı olabilirmisiniz acaba

Yardımcı olmayı çok isterim ancak sadece chunk yüklemelerinde sorun gözüküyo onun dışında
AntiCheatReloaded eklentisi de hafif ram kullanmış benim gördüğüm bu kadar.

Yardımcı olmayı çok isterim ancak sadece chunk yüklemelerinde sorun gözüküyo onun dışında
AntiCheatReloaded eklentisi de hafif ram kullanmış benim gördüğüm bu kadar.
yani bende detaylı şekilde baktım anlıyorum bu işlerden ama çok garip yani o kadar chunk fln açtım işlemci felanda iyi ama böyle bir lag var çözemedim.

yani bende detaylı şekilde baktım anlıyorum bu işlerden ama çok garip yani o kadar chunk fln açtım işlemci felanda iyi ama böyle bir lag var çözemedim.
paperini güncelle yada purpur fln kur bide öyle dene sadece öneri. yani farklı jarlarla denemeyide öneriyorum.

6 gb ram var 5 6kişi lag var mı deniyelim dedik baya bir lag oluştu timings raporu bırakıyorum
Sunucu sürümü 1.16 tabanlı
İlk öncelikle sorununuz hala devam ediyor mu? Hala devam ediyorsa timings raporunu atabilirmisiniz? Ek olarak Paper, Spigot gibi siz ne kullanıyorsunuz?

AntiCheatRoleaded Yerine NoCheatPlus kullanmanızı tavsiye ederim ayrıca timings raporunu atarsanız sorunu daha iyi anlayabiliriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl