Çözüldü AsilOyuncu/HeragonMC Reklam yüzsüzlüğü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Racfourd
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 590
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Racfourd

Aaaaacııııııktıııııımmmm!
Elmaslar
411
Minecraft
Racfourd

Discord:

racfourdtr

Sunucuma gelip reklam yapıldı, bizim sunucumuzda sinirlenip reklam yapan veya başka bir sunucu da yetkili olan biri
yapmıştır diye düşünüp kurucu ile iletişime geçmek istedim. Ses kanalında Moderatör'e denk geldim ve bana bu kişinin
direkt kurucu (yönetici rolünde) olduğunu söyledi.
Konuştuğum kişi direkt sunucumda reklam yapan kişinin ismi ile aynı ve yetkilisinin dediği şeyi doğru kılıyor.
Ve arkadaş nereden döndürebilirim diye kırk takla atıyor ve hep kendi ile çelişiyor.
1768906327228.webp

Konu açacağımı bildiğinden discord sunucularından yasakladılar :)

a
Sunucuma gelip reklam yapıldı, bizim sunucumuzda sinirlenip reklam yapan veya başka bir sunucu da yetkili olan biri
yapmıştır diye düşünüp kurucu ile iletişime geçmek istedim. Ses kanalında Moderatör'e denk geldim ve bana bu kişinin
direkt kurucu (yönetici rolünde) olduğunu söyledi.
Konuştuğum kişi direkt sunucumda reklam yapan kişinin ismi ile aynı ve yetkilisinin dediği şeyi doğru kılıyor.
Ve arkadaş nereden döndürebilirim diye kırk takla atıyor ve hep kendi ile çelişiyor.
Ekli dosyayı görüntüle 278635

Konu açacağımı bildiğinden discord sunucularından yasakladılar :)
aynısını bizim sunucumuzdada yapdıla kendilerini çok zeki sanıyorlar tiktok videolarımızın altına bile yazıyorlar biz yapmadık diyorlar :c çok komik durum

Merhaba,
Bahsi geçen reklamı yapan kişiyle herhangi bir bağlantım bulunmamaktadır.
Kendisiyle ortak sunucum, özel mesajım veya yetki ilişkim yoktur.
İlgili hesap bana ait değildir ve tarafımdan yönlendirilmemiştir.

Aksi yönde bir iddia varsa, somut kanıt (DM, yetki kaydı, IP vb.) sunulmasını rica ederim.
Kanıt bulunmadığı sürece konunun kapatılmasını talep ediyorum.
Bilginize.

1769072275833.webp
1769072284569.webp

tm gng istediğin kanıt olsun UHQWEUHASD

Bende senin hesabının adıyla girip ismini kirletebilirim bu çok basit bir şey değil mi? ve o eski mc premium nickim yenisi tokatcivestly gmailide farklı

Bende senin hesabının adıyla girip ismini kirletebilirim bu çok basit bir şey değil mi? ve o eski mc premium nickim yenisi tokatcivestly gmailide farklı
cok acınacak haldesin geliştirici olduğum sunucunun adıyla ve dm yazışmalaımızla konu açıcak haldesin ve reklam yapanda sensin yani basit olay itiraf et özür dile uzatılmasın mc-tr'den yasaklanmakmı istiyorsun yani burdan yasaklanmak çok bişey ifade etmezde en azından susarsın

Yasaklanacak Olan Kim Göreceğiz.

emin ol formdan yasaklanmak pek umrumda değil :D

@vestlybro @Racfourd Discord üzerinden benimle iletişime geçiniz.
Discordum: benjamin17​

Bu savunma artık çok klasikleşmedi mi? nickini girip kontrol ettiğimde daha 3 gün önce yeni hesap üzerinden isim değiştiğini gördüm :P

1769084781608.webp

benjamin17 istek Attım

Arkadaş yalanı kendine yuva yapmış. Konuyu açacağım gün bizzat MC-TR yetkilisine durumu bildirdim ve o da discord sunucularına girip
MC-TR'de hesapları var mı diye sormaya gitti.
rossaw.webp

Ek olarak arkadaşlar HayalMC'nin haritasını çalıp blokları değiştiriyor.
1769095700094.webp

1769095744203.webp

küçük küçük çocukların çalıp çırparak sunucu açmaları benim çok sinirime basıyor hakkını verse yaşıda 10 olsa çalmasa çırpmasa insan gibi açsa uğraşsa canım feda bende desteklerim ama böyle gelip bişeyi yapıp yok ben yapmadım diyenler varya ah ah dicek çok şey varda burda desem susturuyorlar :X

Merhabalar

@vestlybro inceleme sonucu sunucuya saldırı yaptığı görülmüştür. Aynı zamanda kendisinin tavrından dolayı ekstra bir işlem yapılmıştır.

Alınan Karar
İlgili kişi forumdan 1 yıl süreyle yasaklanmıştır.

Konu 24 saat içerisinde çözülenler kategorisine taşınacaktır.

İyi forumlar dilerim!​

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl