| ASHAB-I KEHF | V.2 Factions Plugin Paketi !! Süpriz Plugin İle !!

V.2 Iyise V.3 Gelmesi Için Ne Dersin ??

• Kullanılan toplam oy
    28
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

emresgs

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Merhaba Arkadaşlar ;
Bugün Sizlere ASHAB-I KEHF Adlı Paketimizin
v.2 Çıkmıştır!

Iyi Bakışlar

NOT:Bu Plugin Paketi Emre Sancar Tarafından Yapılmıştır.!
Lütfen Çalmayınız!!!

Görüntüler ; ! Dışı

9.PNG

İç Görüntüler ; !

1.PNG
11.PNG

3.PNG
4.PNG
5.PNG
7.PNG
8.PNG
10.PNG

Ve Süpriz FeatherBoard !

2.PNG

Evet Arkadaşlarım Paket Bu Kadar Olsa Bile v.1 de olan Hataları Düzelttim Siz Görmemişsinizdir Ama Fark Ettim Ve Düzelttim Iyi Oyunlar

Saygılar....

INDIRME LINKI :

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

VIRUS TOTAL :
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Rar ŞİFRESI :
www.mc-tr.com

Ekli dosyalar

• 11.PNG
    11.PNG
    19,5 KB · Görüntüleme: 499
Son düzenleme:
Genelikle Kırmızıya Önem Vermişin Üzüldüm :(​

Dostum Plugin Güzele Benziyor Ama Kitler VB Şeyleri De Eklersen Daha Anlıyabiliriz Plugini :)

Son düzenleme:
Kırmızı gözü fazla yorabilir onun dışında paket güzel :)

Yinede başarılı bir paket v.3 gelsin.

Genelikle Kırmızıya Önem Vermişin Üzüldüm :(​
İstersen Mavide Yapabilirim Yani Resimleri Falanda Değiştirebilirim. v.3 de Daha Çok Eklenti Gelicektir Garanti++

Dostum Plugin Güzele Benziyor Ama Kitler VB Şeyleri De Eklersen Daha Anlıyabiliriz Plugini :)
Tabiki Onu V.3 de Ekleyebilirim Takipte Kalın Güncel++ Ve Teşekkürler...

Kırmızı gözü fazla yorabilir onun dışında paket güzel :)
Teşekkür Ederim Mavi Yapsam Nasıl Olur Acaba :)

Yinede başarılı bir paket v.3 gelsin.
Teşekkürler Garanti++ Gelebilir Ve Güncel Pluginler v.3 de 1.8 yapmayı düşünüyorum paketi Nasıl Olur ?

Dostum resimleri şimdi koysan daha iyi olur çünkü konu düzeni fazla düzenli değil farklı resimler koydun çöp konuya kadar gider bu konu şimdiden söylemiş olayım sana dostum.!

Lütfen Türkçe'mizi düzgün kullanalım yazım noktalama virgül vs şeylere dikkat edelim.

Lütfen Türkçe'mizi düzgün kullanalım yazım noktalama virgül vs şeylere dikkat edelim.
çok adaletlisin dostum yanlış yazdık diye uyarır insan direk uyarı atmana gerek yok + susturmanada gerek yoktur haberin olsun !

çok adaletlisin dostum yanlış yazdık diye uyarır insan direk uyarı atmana gerek yok + susturmanada gerek yoktur haberin olsun !
Kusuru bakma ama kuralları uymuyorsunuz bende uyarmak zorunda kalıyorum.[DOUBLEPOST=1477363127,1477362752][/DOUBLEPOST]
Kusuru bakma ama kuralları uymuyorsunuz bende uyarmak zorunda kalıyorum.
+Yan hesap açarak 2 ci kurall ihlali yapıyorsunuz diğer hesabınız sınırsız yasaklanır + msj atarken noktalamalar ada dikkat edelim.
Zaten susturmanız yok.

Selam Bay emresgs yapmış oldugunuz plugin paketi güzel laakin Neden Herşey Kırmızı ?

Rar Şifresi Nedir

Kusuru bakma ama kuralları uymuyorsunuz bende uyarmak zorunda kalıyorum.[DOUBLEPOST=1477363127,1477362752][/DOUBLEPOST]
+Yan hesap açarak 2 ci kurall ihlali yapıyorsunuz diğer hesabınız sınırsız yasaklanır + msj atarken noktalamalar ada dikkat edelim.
Zaten susturmanız yok.
Zatwn uyarı veriyor? Yani 1 uyarı vermiyor ki uuarı

Plugin Paketi Güzel Ama Kırmızı Renge Çok Yüklenmissin Biraz Kotu Durmus .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl