Tanıtım aSetEffect | Müşteri Özel Eklenti | Minefox Studio

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Apcu

minefox.net/discord
Emektar
MinePass
Premium
Sunucu Sahibi
Onaylı Satıcı
Hosting Görevlisi
Elmaslar
252
Discord İzni
Minecraft
Apcu0

Discord:

apcu

aSetEffect

Müşteri: @HyperNai
Yapımcı: @Apcu

Ne İşe Yarar?

Eklenti kullanıcının belirli bir seti tamamen giydiği zaman efekt vermesini sağlar. Örneğin ItemsAdder ile özel görünümlü bir kırmızı set eklediniz. Eğer oyuncu bu setin tamamını giyerse oyuncuya belirlediğiniz güçte belirlediğiniz efekt verilir. Eğer setten 1 parça bile giyilmezse efekt verilmez. Benzer bir sistem kılıçlar için de yapılmıştır. Aşağıda tanıtım videosu bırakılmıştır.

Son düzenleme:
.

Son düzenleme:
Güzel eklenti fakat senelerden beri bu eklentinin gelişmiş hali ücretsiz olarak spigotta sunulmaya devam ediyor. Hatta Provanas faction için bu eklentiyi 3-4 sene önce kullanmıştı, hala kullanılıyorlar mı emin değilim

Güzel eklenti fakat senelerden beri bu eklentinin gelişmiş hali ücretsiz olarak spigotta sunulmaya devam ediyor. Hatta Provanas faction için bu eklentiyi 3-4 sene önce kullanmıştı, hala kullanılıyorlar mı emin değilim
Merhaba, eklentiyi beğenmene sevindim. Böyle bir eklenti, skript ya da addon olup olmadığını bilmiyorum. Müşterim bana ulaştığında bunu ona da belirttim. Aşağıya da müşterim ile olan diyaloğumun ekran görüntüsünü bırakıyorum. Eklenti ismini ya da linkini iletirseniz incelemek isterim. İyi forumlar.

1718646749903.png

Böyle bir eklenti zaten mevcut sistemsel olarak geliştirebilirsiniz.

benim gördüklerim hatalıydı
(denedim hepsini)
3aydır belirli aralıklarla araştırdım yapanlarda zaten plugin yazıyo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl