Inxity#3240
yaptım şimdide şu oldu:/ascmd addcmd console send %player% opskyblock
dener misiniz?
Sorun şu olabilirmi. arada boşluk var belki ondan ? mycommand ile nasıl kısaltıcam/ascmd addcmd console send %player% opskyblock
dener misiniz?
Inxity#3240
Bungeecord config.yml dosyanızı atar mısınız? Ayrıca değilse, eklentiyi BungeeCord sunucunuza kurun. Ardından "/ascmd addcmd bungee opskyblock" komutunu kullanıp istediğiniz armor stande sağ tıklayın.yaptım şimdide şu oldu:
[23:44:06] [Server thread/INFO]: [asCMD] Ran command 'send KasapBey opskyblock' with method 'console' by player 'KasapBey'
[23:44:06] [Server thread/INFO]: Unknown command. Type "/help" for help.[m
amacım armor standa sağ tıklayıp server opskyblock a atması.
Yardımların için çok teşekkür ederim /ascmd addcmd bungee opskyblock komudu ile oldu. İyi geceler sağolun :)Bungeecord config.yml dosyanızı atar mısınız? Ayrıca değilse, eklentiyi BungeeCord sunucunuza kurun. Ardından "/ascmd addcmd bungee opskyblock" komutunu kullanıp istediğiniz armor stande sağ tıklayın.
Inxity#3240
Sorununuzun çözüldüğüne sevindim. Konuyu çözüldü olarak işaretleyerek ve en iyi cevabı seçerek kapatabilirsiniz.Yardımların için çok teşekkür ederim /ascmd addcmd bungee opskyblock komudu ile oldu. İyi geceler sağolun :)
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!