Tanıtım ? ARTIK ÜCRETSİZ! Treasure Store > TrElytra - Elitralarınız harikalar yaratsın! [1.12-1.18.1] | v1.0.2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merhaba, Discord bağlantımız sorunsuz çalışmaktadır.
market.treas.network
1643808673952.png

Discord üzerinden ekleyebilirsiniz.
Inxity#3240

Harika bir eklenti elinize sağlık

Kaliteli bir eklenti, performans olarak optimize edildiğini görüyorum, gerçekten yormadan bu efektleri yapması çok hoş.

' v1.0.2

[TR]
• Eklentide kullanılan MiniMessage kütüphanesi ile ilgili sorun düzeltildi.
• Eğer eklenti sorunsuz çalışıyorsa bu güncellemeyi almanız gerekmemektedir.

Son sürümü SpigotMC üzerinden indirebilirsiniz
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

[YENİ] Wiki sayfası
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

' v1.0.3
[TR]

• Planör efektini kullanırken konsolda gözüken hata düzeltildi.
• Dil desteği eklendi.
• İngilizce desteği eklendi.
• Efektlerin displayName değişkenine messages.yml içinden değer verilebilme özelliği eklendi.
- Örnek:
effects.yml
effects: rainbow: displayName: "%rainbow"

messages_en.yml
effects: rainbow: "Rengarenk"
• Bütün efektlerin displayName çevirileri varsayılan olarak messages.yml dosyasına eklendi. Eğer effects.yml dosyasında bir değişiklik yapmadıysanız silmenizi ve bu sayede eklentinin güncellenmiş halini yeniden oluşturmasını öneririz.

Eklentiyi Türkçe kullanan kullanıcılarımız, config.yml üzerinden locale=en kısmını tr ile değiştirebilirler. Eski sürümlerde config.yml bulunmamakta, eklentiyi güncelledikten sonra ilk defa açıldığı zaman config.yml dosyası oluşacaktır. Varsayılan olarak dil İngilizce ayarlı fakat Türkçe çeviri dosyaları eklentinin içine gömülü gelmektedir.

' v1.0.4
[TR]

• Dil dosyaları ile ilgili bir hata düzeltildi.
• bStats desteği eklendi.

Ellerinize sağlık
Yorumunuz için teşekkür ederiz.

Partiküllere bayılan birisi olarak sunucumda kullanmayı düşünüyorum emeğinize sağlık :)

Gayet başarılı takdir ediyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl